It's been a great day.

Nu är jag precis hemkommen från en runda ut till Tylösand. De checkade läget med bilar och så inför balen så att allt funkar. Ska bli riktigt roligt och kolla på alla fin klädda på söndag..! Nej, man vad har man gjort idag egentligen. Hade två lektioner i skolan sen åkte jag in till stan och träffade lite folk och bytte om för det var hyfsat varmt med mörka jeans. Åkte sen tillbaka till skolan för att ha musik, fast den ställde vi in i samråd med läraren så jag och Cristoffer gick till aulan och kollade på treonas melodifestival och suktade efter att också få  ta studenten och allt det där. Cruisade sedan in till stan för att träffa folket igen och det är typ det jag har gjort idag. Umgåtts med folk, lekte lite i parken med en volleyboll och strosat runt på stan och bara haft det toppen. Så borde alla dagar vara. Nej, vad säg som att få sommarlov snart?! 

Nu längtar min säng efter mig, ska upp tidigt imorgon och så ska jag försöka hitta Cristoffer också i något utav tälten på skolan så att han kommer på lektionen. Lagom pigg kommer han ju vara efter allt han har och kommer att drick ikväll. SÅ önska mig lycka till!

Betygsnack.

VG i svenska och VG i engelska, jag är nöjd :)

Torsdag, igen.

En ny dag är här och jag är typ glad och det är en kvart kvar tills jag ska cykla till skolan och jag är redan färdig. Det är sånt som gör mig glad jämfört emd om man stressar järnet och måste springa till skolan. Jo, men som sagt. Ska nog våga mig till skolan i alla fall. Hm. Idag väntar först två lektioner, in till stan sen och träffa Jacob sen tillbaka till skolan och ha en lektion till. Jo, men den här dagen kan jag nog klara mig igenom.

Solen skiner som vanligt nu och det är härligt. Har nog inte anpassat mina kläder till sol och värme idag men jag ska nog klara av det ändå. För vad sägs om stor skjorta och jeans till, snyggt säger jag.

Chinos, min nya kärlek

Sicken diss man fick på bdb då! Typ hög belastning står det. Dåligt! Över till det som jag skulle skriva om. Är det bara jag som blivit förälskad i chinos?! Har inga själva ännu, men snart ska det inför skaffas! Har inte hitta de perfekta ännu, så något tips någon? Dessa chinos då. Åhh, lika snyggt på killar som tjejer. I alla sorters utföranden med en slapp t-shirt till eller varför inte ta en skjorta till för att göra det ännu tjusigare? Vill ha! Så, snart går jag också strosandes fram på gatan med dett par fina chinos. Tror nog jag ska ta med mig min far till Gant för de kanske har några bra? Förhoppningsvis i alla fall :) 
 

Hittade ett par snygging chinos på MQs hemsida, ni ser ju själva.
Sjukt snyggt!

En solig dag som innehöll..

För mycket plugg till en början med..!

Äntligen hemma i alla fall efter en ganska så lång dag. Skolan började först vid tio så jag fick sova ut ordentligt i morse. rusade i väg till skolan och hade ett par lektioner, gick ganska så snabbt. Inga viktiga incidenter som är viktiga att ta upp här tror jag. Sista lektionen dock som innehöll bransch- och produktkunskap var värre. Först en och en halv timmes lektion, + en och en halv timmes till pluggande för att försöka bli klar med arbetet. Det var inte heller nådigt varmt i datorsalen så höll typ på att dö. Efter allt för mycket plugg åkte jag och Hanna in till stan för att ta oss en glass. Tog sen bussen för att komma till farmor min. (Förlåt Hanna men intervjuade henne aldrig..) Så har väl idag sammanlagt varit i solen typ en timme. Fattar inte vad jag gör med mitt liv. Det är ju så underbart väder så det inte är sant. Men nästa veckan slutar jag ju skolan så då kan man ligga ute hela dagarna. Så himlans skönt!

Sprang en runda på stan med. Hann faktiskt med det.. Hittade ett sjukt snygga linne på MQ och ack så snygga shorts på Gina, problemet är bara att jag passar typ inte i höga jeans överhuvudtaget så det skiter sig ganska rejält. Gick dock förbi en nice jeanskjol på BikBok som man kanske ska inför skaffa sig. Ja, det tål att tänkas på. Ska ju ut på en lite shoppingrunda på lördag så kanske ska slå till då? För jag kommer inte ihåg senast jag var på en shoppingrunda som tillägnades mig. Sist var det bara en himla massa till mams och syster.

Kära vännen Rasmus ringde innan, lite skojs ändå. Inte så ofta vi talar i telefon. Eller vad säger du? Han är som vanligt ute och flänger och far i halva Sverige. Han skulle i alla fall ha en stund över till mig på fredag. Ser jag framemot! Fika på Skånska sitter ju aldrig fel. Ska nog dit imorgon också och hälsa på Jacob. Typ värsta längesen jag träffade honom, snyft.

Ny dag, nya tag!

Godmorgon! Jag lever, tro det eller ej. Det är ruskigt varmt i datorsalen och om sju minuter börjar min första lektion :)

Mkt plugg.

Ursäkta att jag inte skrivit på jätte länge, kommer nog inte hinna göra det heller. För de lediga stunder jag har denna veckan kommer gå till att plugga, sorgligt nog. Men det tar sig och i går fick jag reda på att jag får MVG i småföretagande A  och det trodde jag verkligen inte jag skulle få så då blev jag glad :) Hoppas att jag tar mig tid senare idag och skriva lite till men ja, som sagt beror helt på hur mycket jag hinner med idag och lite så.. Tak care

Slutet på denna veckan..

Om man kanske skulle ta sig i kragen och skriva ett litet inlägg för det var ju faktiskt ett tag sen nu. Ibland kan jag sitta och tänka (fråga mig inte varför) på vad jag ska skriva på bloggen och så kan jag komma på något riktigt bra men sen när man väl hamnar framför datorn då har man ju så klart glömt det. Skulle kanske bära med mig min datorn vart jag än gick för då skulle jag liksom kunna skriva dirket och där igenom inte behöva glömma något viktigt som är bra att skriva om.

Nu över till något annat, kom hem från Johan & Erik för en stund sen efter att ha varit uppe i skogen med Rasmus som chaufför.. Inga vildsvin fick vi se i allafall så det där med att jag alrig har sett några vildsvin i det fria, håller i sig än. Morgondagen ser väl ut som så att jag ska upp tidigt till skolan, har några intensiva lektioner sen ska jag typ hem och plugga järnet för att försöka bli av med allt som är kvar nu för det är lite smått jobbigt nu eftersom att allt ska vara klart på fredag. Min mams skulle nog baka bullar imorgon med och det får man ju verklgien inte missa. Mums! Nu ska jag sova. Over and out!

Fiasko!

Vilken fiasko! Vet inte riktigt vad jag ska säga. Charlotte har varit färsta vinnartippad ock så kommer hon typ på 17:e plats.. Undra vad som har hänt med Sverige för det var längesen det gick "bra" för oss.

My day

Har inte hunnit att sitta vid datorn idag. Vaknade vid ett någon gång, satte mig i solen typ direkt och sen har jag inte haft så mycket variation. Var i stan för en stund sen och hämtade mat till min morbros födelsedagskalas. Körde Tommys fetebil innan också, lite läskigt, men jag klarade det ganska så bra.

Diskuterade en sak innan, varför är det så att människor i de länder som har olika årstider varför har  vi der bättre ställt jämfört med de som bor i t.ex. Afrika där de har "sommar" hela tiden..? Det är lite konstigt ändå.. Någon som har någon förklaring till detta?

Fjolleyboll + Eurovision

Snart väntar sängen. Egentligen gör den det redan nu men jag tänkte skriva några rader här om hur dagen har sett ut och dess tankar. Kom hem för knappt en timme sen, var ju vid havet och hade avslutning med tonår. Har bilder på mobil också tog Rasmus bilder med sin kamera så, det kommer snart bilder därifrån. Orkade liksom inte riktigt det nu. Gick inte sådär jättebra för mitt lag med kubb och fjolleyboll men jag klarade mig ändå. Sjuukt mycket mygg var det, så det var typ inte sant. Jag tycker inte riktigt om insekter och sånt där inget för mig liksom. Är nog förresten ingen djurmänniska överhuvudtaget. Skulle vara i så fall ens egen hund eller något, för andra tycker jag inte riktigt om. Vet inte varför, så är det väl bara.

Imorgon väntar en äckligt lång sovmorgon och ska bara gå runt och slappa hela dagen. Känner mig nästan lite förtjänt av det efter denna veckan. Sen på typ eftermiddagen/kvällen kommer kusinen min som ska passas och sedan ska sova över här. Får se hur det går men hon har ju inte så långt hem. Andreas och förhoppningsvis Rasmus kommer nog också imorgon kväll och ska väl tillsammans med dem kolla Euroviosion Song Contest-finalen. Hade faktiskt varit riktigt skoj om det för en gångs skull gick bra för Sverige. Man får väl dock inte hoopas på för mycket.

Nej, usch. Nu är det kallt på mitt rum utan täcke så får krypa ner under täcket i sängen och stänga fönster. Sov gott alla där ute. Sov gott  - det ska i allafall jag göra.

Stressen finns alltid vid min sida.

Håkan Hellström är ganska så bra måste jag säga. Han kommer till Halmstad i sommar med så då blir man ju inte ledsen heller.. Eller vad säger ni tjejer? Nu har jag egentligen ganska så bråttom eftersom att jag ska åka om en halv timme och innan dess måste jag kladda in ansiktet, klä på mig och fixa maten som jag och Andreas ska ha med oss till stranden :) Hoppas det blir mys ikväll. Inte jätte stor risk att det blir det, men man måste ju hoppas.


Love is all around me?

Snart slutar jag. Kom på att jag har en inställd lektion idag efter lunchen så då kan jag komma hem hyfsat tidigt. Får se om jag orkar vänta på Jacob eftersom att han slutar två idag.. Ja, får väl skicka iväg ett litet sms till honom. Innan på musik så spelade vi in. Vilket skämt ändå. Love is all around me sjöng vi och usch vad falskt det lät. Och jag var nog värsta. Hmm, ska nog lägga ner det där med att sjunga snart, stackars alla som måste lyssna på mig..!

Slutar då förhoppningsvis om 25 minuter men måste nog ändå gå och kolla så den verkligen är inställd. Borde egentligen ha lektion eftersom att det är så himla mycket att göra i den kursen, men får gå till bibblan eller något i stället och plugga.

Fredagmorgon & PIGG!

Mm. Är det bara jag som typ är pigg idag? Vaknade typ halv sex av mobilen dock gick jag inte upp förrens tjugo i. Efter en dusch och frukost som bestod av en macka och marängtårta gick jag in till mamma som fortfarande låg i sängen. Gick och sjöng på en födelsedagssång och då frågade hon varför jag var så himla pigg..? Hahha, det var lite roligt för jag är typ alltid trött. Och jag kan inte säga att jag sovit överdrivet mycket eftersom att jag kom i säng typ halv tolv..  Hm, jag ska sova länge i helgen. '

Musik väntar för mig om en liten stund. Var en hel vecka sen jag hade det nu om inte lite mer så jag hoppas att det blir kul. Efter skolan drar jag nog in till stan och inhandlar lite av varje till söndag. Måste hitta något fint bara det är det som är lite kruxigt men det fixar sig nog tror jag. Ska nog ta mig tid och fika en sväng med Jacob med även om jag kanske itne riktigt har tid. Men jag får väl ta mig tid helt enkelt..

Marängtårta med jordgubbar


 - är gott :)

Vi är så glada idag att du har födelsedag,
att du har födelsedag precis idag!

Så var Claras födelsedagskalas över. Trevligt var det och de flesta i släkten på mammas sida var här så det var nice ^^ Mina två kusiner (som förövrigt är med på kort tillsammans med mig och syster) är helt underbara. Ska ta hand om Alice på lördag till söndag. Får se hur jag och min syster klarar detta men det blir nog bra.
 
Nu sitter jag i allafall som många andra i detta landet och kollar på Eurovison Song Contest och hejar på  Charlotte. Måste säga att det är många som är riktigt dåliga. Förstår inte riktigt vad vissa gör där överhuvudtaget. Lyssnar på Malt nu och hon sjunger om typ vodka..? Hmm..



Vad står det på menyn?

Snart slutar jag skolan och kommer Andreas och hämtar mig så jag slipper åka buss, eller jag har förstått det som så att han har bilen idag i allafall.. Sen så cruisar vi väl typ in till stan, inhandlar lite mat till mig så jag inte förtvinar. Efter det så väntar jobbet antagligen. Nu till den stora frågan; Vad ska jag äta?  - Hello-mat får det nog bli. Snabbt och gott :)


Sveriges största(?) bloggerska

Var inne på Blondinbellas blogg nyss. Vissa kommenterar hennes blogg har ju typ inget liv. Varför måste de hålla på och trycka ner henne hela tiden i stället för att bara skita i det och bara gå vidare. Jag säger inte nu att jag älskar henne men inte heller att jag har någon emot henne. Jag tycker hon är cool och att hon vågar satsa på något som hon tycker om är ju ännu bättre. För det är inte alla som vågar det i dagens samhälle. För, vem hade inte tackat nej till att leva ett liv som hon lever? Inte jag i allafall. Men det är inte heller så att jag vill lämna det liv jag har nu bara för att leva som henne. Det var bara en liten tanke från mig så här innan sista lektionen ska börja. Har jag fel så rätta mig då?!

Oh, happyday!

God morgon! Är det bara jag som är typ glad idag? Det är inte så att jag har sovit ovanligt mycket eller något. Det bara känns väldigt bra idag. Ovanligt fräsch för att vara så här tidigt på morgon, att man sen slutar halv ett förstör ju inte dagen heller.  Idag är det även så att min syster fyller tonåring så ikväll blir det kalas för hela slanten med smörgåstårta och marängtårta - inget man vill missa i första taget! Släkt kommer det också så det blir nog trevligt.

Matte börjar om väl cirka 45 minuter (klockan är nu 07,53) så detta kan bli ett lång inlägg med dess innehåll blir nog tyvärr inte så givande. Inte för att de brukar vara givande, för det brukar bara vara sånt som finns i huvudet just då som typ bara vill komma ut. Igår så tänkte jag på en låttext som jag tyckte var bra och skulle lägga ut här, men ja det glömde ju jag lika fort.

Vad ska man göra efter skolan idag då? Jag skulle vilja gå och ta en fika. Det var typ längesen nu eller i allafall jag tog en riktigt fika och satte mig ner, blir alltid typ take-away nu för tiden. Är nog för att jag inte träffa Jacob på ett tag, kan lätt bli så att inte fikar då. Ja, detta ska verkligen åtgärdas! Nej, men efter skolan så går jag väl och fikar själv i solen någonstans. Åker nog och jobbar en stund med sen innan det vankas kalas, fast nu kom jag på att jag glömde annan tröja att ha på mig när jag jobbar men det löser sig nog.

Ska nog gå och köpa ett halsband någon dag med, har faktiskt lite brist på det. Eller i allafall fina. Sprang förbi ett på Glitter för ett tag sen och det avr värsta nice. Är väl inget sånt som håller i all evighet men det håller väl i allafall första gången man använder det coh det kan det ju faktiskt vara värt :) Jo, det blir nog mitt nästa inköp, tätt följt av morsdagspresent och ett par skor. För ni har väl inte glömt morsdag? Vet vissa som inte gör något speciellt då, med det tycker jag verkligen man ska göra. Visa att man uppskattar de liksom. Grejen är att man behöver ju inte köpa värsta present, bara något litet tycker jag räcker i allafall. Något för att visa uppskattning. Ska samtala med min syster idag om min idéer om vad jag hade tänkt. Det blir nog väldigt nice skulle jag tro.



 

publishme.se

Är det bara jag som fått min blogg flyttade till publishme.se? Jag tycker i allafall att det blev ganska mycket finare med den lite annorlunda designen. Skrev precis ut ett arbete, ett utav de större. Känns ganska skönt att det bara nu är två, ett stort och ett litet, arbete som är kvar. Sommarlovet är nog faktiskt i sikte ändå.

Ibland är det som så att man träffar människor, som man känner, som vill prata med en. Typ som idag när jag satte mig på bussen ville jag bara sätta på musik och bara slappna av. Detta går ju inte i dessa fall då det kommer någon som vill prata. Ni får inte ta mig som en enströring eller så. Men ibland kan det bara riktigt skönt att bara släppa allt vad stress heter.

Nu var det ju Bonde söker Fru, så.. ..see ya

I belive

Måste bara få länka till min vän Rasmus blogg.. Tänk om man kunse skriva som honom, kan ju säga att så mycket förnuftigt som han skriver har jag nog aldrig gjort.

Sorry

Glömde det, men jag skulle även skriva här att rubrikerna till inläggen kommer att bli ändrad så man ser det ordentligt utan att typ markera den. Ändringen hoppas jag kommer att bli fixad innan denna vecka tagit slut. Förhoppningsvis innan helgen..

Bad day?

God morgon
Kom precis till skolan och väntar på att min första lektion ska börja. Småföretagande A står på schemat så det är inte så ansträngande och jobbigt. Ganska skönt att ha det första lektionen. Senare i dag ska jag ha lite av varje, inget jätte speciellt. 

Idag måste jag springa inom Skånska och hälsa på Jacob som är där..! Värsta längesen jag träffade honom nu så vi har lite att tala om.  Han kanske kan baka mig en kaka då med :)

Konstigt inlägg.

Hicka är inte allt för kul. Jag drabbades för en stund sen och den håller i sig kan man ju säga. Sitter i allafall och försöker förbereda så mycker som möjligt inför min stundande intervju. Men jag har gjort klart mer än hälften nu så det känns skönt.

Innan idag när jag åkte buss så såg jag Kronis och jag vet inte hur men jag kom och tänka på Maximilian som "gick" i min klass på högstadiet. Kommer ni ihåg? Han var väl lite konstig. Inte för att jag träffade honom men ofta man får lektioner och lära sig allt sånt hemma..? Vi tyckte nog alla han var lite konsitgt eftersom att han praktiskt sett gick i vår klass men vi såg honom inte en enda gång.

Fick reda på nyss att jag skulle betala min Frizon-biljett nästa vecka så då blir det till att leva fattig nästa vecka, rent teoretiskt sett skulle eller borde det vara så. Men så lär det ju inte bli..!

Mitt öga kliar och jag måste skärpa mig angående alla dess mediciner mot allergi!


Fundersamt

Jag har lite tråkig lektion så jag funderade på vad jag ska göra i sommar :)
Detta händer:

  • Sluta skolan framför allt!
  • Midsommarfirande i Laholm
  • Lite jobb..?
  • Fotboll..
  • Åka till Göteborg
  • Hönö
  • Frizon
  • ..fotboll
  • Fika
  • Träffa kompisar

Jag har att göra..! Känns ändå som att jag kommer få ganska mycket dötid men den tiden ska spenderas i solen så man inte ser ut som ett lik när man börjar skolan sen igen den 21 augusti.. Nu tycker jag att klockan ska visa 14.30 :)


20 / 5


I'm happy for loving you <3

Varje litet steg

Lasse Lindh är bra :) Kom till skolan för en stund sen och nu sitter jag här och fördriver tiden. Borde kanske göra lite skolarbete men det kan man göra senare idag. Tycker inte riktigt att jag vaknat än så det skjuter jag framför mig nu. Det kommer typ regna idag, inte roligt enligt mig. Får väl stå ut, ska inte vara så mycket ute mest ta det lungt och träffa folk. Mys ikväll väntar också hemma med familjen.

Bloggen ser ut som det har gjort nu ett tag men snart ska det bli ändring ska ni se. Jag och min vän Andreas ska fixa lite idag. Igår satt jag nämligen och spånade på nya bra idéer och det blev ganska så bra tycker jag i allafall. Och i huvudsak så är det ju jag som ska tycka om den. 

I miss the sun. Jag vill bli härligt brun. Saknar den underbara smaken av jordgubbar. Jag längtar till midsommar när jag och Cills ska fixa midsommarstången. Jag saknar havet. - Allt detta kommer snart igen och det ska blir helt underbart! Ojoj, min favorit årstid är nog banne mej, sommaren.

Händer idag?

English . Svenska

Good evening!
Right now I'm sitting in the sofa at my mothers place, watching Survivorman on Discovery channel. Today I've been out and shopping some gifts to my sister birthday on thursday. Now I'm going to shit in this English and speak my native language!

Go'kväll :)
Sitter här hemma nu och typ somnar snart. Sov inte för mycket i natt och mer lär det inte bli i natt. Jag vet faktiskt inte varför jag började prata engelska nyss men det övergick till att jag nästan automatiskt började skriva även på engelska. Jag är lite ledsen, min lillasyster som fyller 13 på torsdag är typ längre än mig. Detta är inte speciellt roligt eftersom att det skiljer typ 3 ½ år på oss.. Hmm, inte bra detta alltså. Fast jag vill nog inte själv bli längre så jag får väl stå ut att vara minst. Shopping var det idag, det regnade så det var inte så där jättekul. Sprang hem till pappa och hämtade mitt paraflax så jag överlevde ovädret. Tomorrow my dear boyfriend are going to fix my blog :)

Kan inte släppa detta med att Cills Gus och min Andreas passar så bra ihop. De är typ lika knäppa och det är värsta kul att de inte är typ rivaler vilket skulle vara väldigt sorgligt. När vi körde runt som jag vet inte vad var det roligaste på väldigt länge.

Idag så redovisade jag mitt arbete om Indien med inriktning på tigrar. Det var hyfsat oförberett så det blev ganska mycket improvisation. Jajaja, det får gå som det går. Tror i allafall att jag får VG i Eng A så det blir säkert bra. Fick tillbaka mitt prov i Småis idag med och jag, lilla jag, fick MVG!! :) Överlycklig? Nej, bara glad. Usch ja, det är jobbigt att vara allergisk.

Now I'm going to bed. ^^

Måndagmorgon

God morgon!
Solen skiner men det är dock itne så varmt idag. Det är lite surt.. Ska göra en utvärdering av matte A strax. Skönt att det snart är sommarlov :) Finns inte så mycket att göra i skolan nu i vissa ämnen som är ganska soft.. Nu måste jag rusa..

Namnsdag

Ojojoj, får ju inte glömma att säga grattis till Erik som har namnsdag idag!!
Congrats!

Människor i alla dess former

Trött, det är bara förnamnet på vad jag är just nu, men vilken härligt dag det ändå har varit. Värsta mys på förmiddga med frisk luft, sen mys i soffan och nu ikväll så var vi hos kusinerna och åt mat. Mys om du frågar mig i allafall. Jag fick också reda på att jag och Cills håller i midsommarstången på midsommar i Laholm. Mm, jag längtar värsta nu till sommaren men sol och bad hela dagarna och allt gammal/nytt trevligt folk man förhoppningsvis kommer att få träffa. Massa nytt på midsommar, massa gammalt på Hönö & Frizon och alla vanliga hederliga underbara människor här hemma. Märks det att jag trivs med livet?! Suck, ja. Om man ändå kunde göra det helt fullt ut, inga bekymmer, ingenting. Fast då skulle man inte haft något att sträva efter. Ja, vet vet? Inte jag i allafall.

Skolan imorgon och ingen Hanna.. ..men jag får stå ut. Ska springa på stan med mams imorgon eftersom att syster fyller 13 år på torsdag. Ja, tiden den går allt fort nu för tiden..!  Och förtillfället väldigt, för jag borde ha somnat för typ en timme sen.. Ja, så då säger jag god natt i stället för att sitta här. Good luck

Artonde maj tjugohundraåtta

Det var ett tag sen man satt civiliserat vid en dator nu. Har inte gjort det sen i fredags och det är illa..! Just nu sitter jag hemma hos min fader i stan och har precis kollat färdigt på Titanic, så sjuk bra film. Väldigt sorglig men bra. Kan inte riktigt förstå att det har hänt på riktigt bara. Tidigare idag så var jag på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker och kollade på lite traktorer, kossor, pulling och blommor. Kanske inte det första man tänker på vad jag gör en söndag förmiddag men med det rätta sällskapet som det var så funkade det fin fint.!

Igår så var jag hos Andreas och puzzlade värsta coola puzzlet. Det var en bild på själva kartongen och sen det som man puzzlade blev det som hände typ precis efter att bilden togs om ni förstår. Jag blev lite besatt igår och var verkligen tvungen att göra klart det igår så det var ungefär det jag hann med igår. Fast han springa lite med syster på Eurostop också och på kvällen så var jag i kyrkis på konsert. Face to face var det som höll i sången och musiken. Kanske inte det bästa man har hört men det fick duga. Efter det så racade jag och Cilla in till stan med Andreas lilla Saab och Gustav och Andreas fick ta bajs-Volvon. Vi begav oss efter att ha lämnat syster till Max, där det var en väldigt dominans av killar. Men vi klarade oss ganska så bra. Efter lite milkshake och väldigt skitsnack så åkte vi skilda vägar hemåt.

Såg värsta bra filmen i fredags! Love and other disasters, äkta bra film som typ bara jag tycker om.. (Snart dör min dator). Det blev en ganska så lång sammanfattning av helgen men så kan det bli ibland. Pusskram <3

Halvbra fredag..

Letar ny musik, har en hel del i min mobil just nu som är igenomtjatat och gammalt och jag vet inte allt. Så nu ska det förhoppningsvis bli lite uppdatering i allafall. Borde egentligen gå typoch fräscha upp mig nu och packa och hela det där för jag ska till pappa i helgen och antgaligen nästa vecka också så det är en hel del som ska med. Ja, usch.. Dator och kläder och skor och smink och hårvård och sjalar och jag vet inte allt.

Mentorsdag stod det på schemat idag, kan väl inte säga att det blev en jättebra avslutning på dagen med mi klass men så är det väl ibland. Jag fick i allafall en biobiljett idag och det var ju bra det :) Så är det någon som är sugen på bio så är det bara att säga till!

Alice, kusin kommer strax så ska gå ut nu en sväng, kommer inte få något gjort idag men så är det ibland..


Sofia Fredrika Andersson

image39


Jag är lite trött, kanske dags att sova?

Livet rusar iväg

Go'kväll!
Bara en  "skoldag" kvar denna veckan nu - sköönt! Och imorgon ska jag baraspendera dagen med att ta en preomenad med klassen, äta lite hem, packa och sen ska jag sova hos Andreas. Men vad jag ska göra mer på kvällen vet jag inte riktigt. Någon som har någon idé om vad jag ska göra? Fast det kan vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt..

Idag har det varit massor med folk som sagt grattis, även om det "bara" är min namnsdag men jag känner att den är nog ganska speciell i allafall för mig, har alltid varit så.. Fick present från Andreas idag, värsta nice tunika :) Tack. Av mams fick jag pengar till ansiktsbehandling så det kommer väl till pass i juni.. Ja, tänk snart har jag gått klart första ring. Fatta vad otroligt fort det har gått! Snart har jag typ tagit studenten!! Och sen måste man börja jobba och sen gå i pension.. Ja, livet rusar iväg..!

McFlyrry Daim med extra Daim

- Min & Emlisans nya favvoglass :)    Åhh, nu har jag bara två lektioner kvar.. Fast den där låånga hålan finns fortfarande kvar men den ska jag nog klara av, ska nog in till stan och träffa Andreas. Inte säkert för jag vill inte att hans ka skita i någon lektion p.g.a. känns lite fel måste jag säga. Jag vill ha glass ^^

White Bengal tiger


image38

Tänk om man kunde få ha en sån här söting hemma :)


Sofia & Sonja

Eftersom att det är min namnsdag idag (+ Sonjas men känner typ ingen som heter det förutom min kurator eller vad hon är) så fick jag ett telefonsamtal på bussen, blev värsta chockad för jag trodde han typ ringt fel eller något men så var inte fallet. Det var min.. (vad ska man kalla det?) ..extra morfar/farafar typ som ringde och sa grattis, blev värsta glad och piggade upp mig lite för jag är ganska så trött idag. Dagen började som alla andra dagar, först vara hemma och fixa och sminka sen bär det av till Sennan där jag hjälper mamma lite att öppna butiken sen sätter man sig på bussen typ tjugo minuter senare. Idag börjar min första lektion först om 45 minuter så jag har lite tid att slå ihjäl. Senare idag ja, det skrev jag väl igår vad jag skkulle göra. Har inget nytt som jag ska planera så de fasta punkterna kvarstår fortfarande.  Igår träffade jag Jacob H också, var ett tag sen man såg honom så det var typ på tiden.. Vi måste gå och ta vår fika snarast, för det är lite synd att vi inte träffas så mycket som vi borde göra.

Imorgon är det mentorsdag vi börjar typ vid 10.00 sen så skulle vi typ gå en promenad här på Sannarspområdet typ, sen skulle vi få vår baguette eller vad det var sen slutar jag. Snacka om slapp dag imorgon eller?!

Grattis säger jag till alla som heter Sofia & Sonja på namnsdagen och extra stort Grattis till Lowe & Hampus Sporre som fyller 17 år idag!

WOW!

Heej!

Modevisningen på Sture innan idag - wow säger jag bara! Första "ordentliga" jag varit på. Alla var jätte duktiga och det var det rätta stämningen. Alla designers kollektioner var väldigt nice. Speciellt var Evelina var bäst och absolut snyggast :) Träffade Emelie och Matlda (var förövrig de jag gick med), det var ett tag sen nu och det kändes.. Jag och Emelie hade ju en hel del att prata om! Massa skvaller och skitsnack, sånt som bara vi två är bäst på. Synd att hon inte hade med sig sin kamera till modevisningen, tog lite bilder med min mobil, fast de blev inte så bra.. Har inte adaptern till minneskortet här så jag lägger in de få bilder jag tog imorgon i stället. Ska typ sova strax så jag hinner inte riktigt nu heller..

Imorgon väntar skolan med musiklektion, sen ska jag typ hem kanske springer in och tar en fika med någon på stan sen bär det av hemåt.. Ska komma lite folk så det blir nog trevligt :)  Helg är det ju snart med och Hanna den lyckosten drar till Turkey på lördag det vill jag med!! Men det var en liten fågel som viskade i mitt öra innan att det bär nog av bortåt för min del till hösten.. So long <3 Tänker på dig

Plugg vs. modevisning

God morgon eller det är ju nästan bud på att säga god middag..!

Hamnade i här framför datorn i stället för att gå till matsalen och äta fiskburgare, det lockade inte så där jättemycket idag! Åt frukost för bara några timmar sen med så jag står mig ett tag till. Hittills idag så har jag sovit och varit i skolan och haft en lektion, måste bli klar med min presentation om Indien och dess djurliv snart. Sen så måste jag skriva lite mer om "Why India is a English-speaking country". Ja, men får väl tänka posivtiv och se fram emot att det snart är sommarlov och att jag antagligen inte kommer att läsa mer engelska på ett tag även om det har blivit lite roligare på senare tid. Arbete om arbetsmiljön på ett kontor är verklgien mindre kul då vi typ ska göra värsta intervjun, plus att jag måste läsa igenom hela kapitlet om arbetsmiljön som jag verkligen försökte göra igår på lektion men lyckades inte riktigt helt ut.

Senare idag efter skolan så ska jag hem och studera lite engelska en stund och hitta något gott att äta, skulle väl tippa att det blir något snabbt take-away. 17.00 idag är det modevisning på Sturegymnasiet som gäller för min del, hoppas bara att Emelie kan följa med mig så jag slipper gå dit ensam. Hoppas att det kommer lite bilder därifrån också med lite hjälp av henne. Fattar inte att det inte händer så mycket här på skolan typ kul som när Räfven var här och spelade, så skulle det vara varje vecka tycker jag. Men det är ju bara vad jag tycker.. 

Varför ska problem finnas här i världen?!
 Usch, är nog mist två i min närhet som har det kämpigt just nu :/

Tisdagen den 13:e

Ja, nu har jag suttit här framför tvn i säkert femton minuter, men Project Runway var för tillfället lite roligare än att skriva. Detta ska jag dock ändra på nu. Nu har det typ tagit femton minuter till, jag är lite lat. Träffade både Vicki och Jossan på bussen idag, det var längesen vi träffades alla tre.. Lite tråkigt att vi inte går på samma skola alla tre nu, ses ju inte varje dag. När vi väl träffas så är det typ massa att prata om och det är väldigt kul. Att vi inte har tappat varandra, att vi kan umgås och inte tappat kontaken helt. 

Nu ska jag försöka ta upp skrivandet här igen. Kan påpeka att det är lite för ljust för att sitta ute med datorn, man ser typ inget på skärmen.. Igår så bokade jag tid för ansiktsbehandling, verkligen på tiden. Fast fick inte tid förrens i början av juni så det är ju ett tag kvar. Fast det kan ju vara ganska bra då innan sommaren så man får fin hy när man ska bli brun och hela det där.

Plugg blir det inte mycket av idag, bara bågra intervjuer som ska göras inom familjen så det blir fin fint! Sen blir det slappkväll, amerikanska pannkakor serveras och jag kan lova att jag ska lägga mig tidigt. Har dock sovmorgon imorgon men det är inte fel att somna tidigt på kvällen. För det är ju innan tolvslaget (på natten) som är själva skönhetssömnen. Har jag hört i allafall, men rätta mig om jag har fel..

Några förslag till min nya layout här? Jag har inte funderat jättemycket men ska nog till att spana runt på olika bloggar nu och fförsöka få mig en lite uppfattning om hur det ska se ut här. Ska nog byta färger i allafall och få in lite mer somriga färger, mer blommor och foton, mer texter och enklare att hitta. Mycket snirkligt tror jag att jag vill ha med. Ja, jag har ju lite grund till det. Så nu ska jag nog ta tag i det, så nu lägger jag skrivandet åt sidan.. Ciao

Jobbiga typer.

Jag är glad :) Det är ganska så mycket som bidrar till det men att det är soligt ute, att jag slutar snart och jag har hittat en jättesnäll tjej som vill hjälpa mig med bloggen och att jag ska på modevisning imorgon är några faktorer till mitt humör. Idrotten börjar om cirka 20 minuter, fast idag verkade det bli ganska så slappt eftersom att vi inte skulle vara ombytta och göra något så där jätte seriöst.
  Något som drar ner mitt humör inte för tillfället men annar är att det är ganska mycket kvar att göra i skolan, lite arbeten här och där och alla som tittar snett. Ursäkta men jag börjar störa mig något så sjukt. Vissa tror ju att de är mycket bättre än alla andra osv. Nej, Usch för såna typer, men jag kan nog inte erkänna att jag inte är en sån heller.. Får ta och jobba på det där.
  Jag vill ha nya smycken :) Halsband, armband och örhängen - jag vill ha.. Just nu vill jag ha obegränsat med pengar så att ma slipper typ rota låångt in i garderoben varje dag för att hitta något att ta på sig. Att kunna ha nya fräscha kläder hela tiden. Sen blir ju inte saken lättare när man har hälften av allt man behöver hos mamma och resten hos pappa. Detta tycker jag är ett väldigt stort minus att bo på två ställen.
   - Jag längtar till midsommar


Tisdag

Pigga & glada idag! :) Nja, kankse inte dirket vad man är vid denna tiden men det kommer nog. Nu ska jag strax rusa iväg och ha Nationella.. Träffade trevligt folk på bussen, bl.a. Evvsan som skulle gå modevisning imorgon med värsta klackarna. Ska nog baske mej, försöka ta mig till Sture och titta lite :) Krams


Nationella

Hamnade här i soffan med datorn i knät och kollar på tv, ja jag kollar faktiskt för en gångs skull på tv.. Pratade om det med min mor innan att man kollar typ aldrig på tv längre. En himla massa annat som tar upp ens tid.. Från det ena till det andra. Idag har det inte varit så där jättebra vilket är lite tråkigt, men tiderna förändras ju och sol och värme kommer nog tillbaka :)
 Imorgon så är det Nationella matte del 2, hoppas att det går bra. Det gör det säkert men man vet ju aldrig liksom.. Efter skolan imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Blir väl lite skolarbete och kanske lite fix på bloggen, jag får se. Nu ska jag nog gå och sova. God Natt 


Vill ha sommar & sol

image13

Uppdatering

Nu är provet avklarat och ja det gick väl som det gick.. Svarade på allt men om det är rätt är ju en annan femma.. Har nog egentligen inget spännande att skriva nu, men jag fortsätter väl bara för att. Har en kortis sovmorgon på onsdag, småföretagandet är inställt så börjar lite senare i stället. Har massa skola som måste göras också, typ snarast. Bl.a. handelsarbetet, svenskaintervjuer om typ reklamationer, ingen frivillig som vill ställa upp? Sen så är det nog ganska så lugnt förutom engelskan har massa kvar och sen ska man presentera allt och massa så där har jag lite till.. Sen är det nog mest bara smått strött, som man klarar av i bara farten.
  Jag kom på alldeles nyss att jag vill ha en ny design här på min lilla blogg. Fatta hur otroligt många fina det finns jag ska försöka att få till det med lite hjälp från annat håll tror jag :)

Happy

Sitter i skolan nu och håller typ på att somna.. Fast André gjorde mig lite gladare ^^ Kolla in hans blogg, hahaha.. Mitt namn står där (a) http://wiktormode.blogg.se/ 
  Idag händer nog inte så mycket, ska ha prov om en stund har typ inte pluggat någonting. Efter skolan ska jag in till stan beställa ansiktsbehandling och sen ska jag väl röra mig hemåt. Ursäkta förresten att jag inte skrivit något har inte riktigt hunnit med. Har varit mycket annat som har lockat t.ex. solen, motorcykelåkning m.m. Ska försöka ta upp skrivandet i veckan.. Hm, har inte skrivit om Himlaväsen än - det kommer jag har inte glömt det bara flyttat det till en obestämd tid.. Matte nästa
 

Halmstad bollklubb!

Gissa vem som är glad? HBK vann, inte med så mycket men ändå.. 3-2 slutade det i allafall mot Ljungskile vilket betyder 3 poäng, så nu ligger vi före Hammarby ^^ Matchen var lite seg i första eftersom att det bara kom ett mål då i typ femte minuten. Andra var lite mer händelserik. Jacob satte en femma på att Ljungskile skulle göra sitt första mål när de had eläge och sjuälvklart gjorde de mål.. *Grr*
  Imorgon vet jag inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Antingen så börjar jag 8.10 eller 11.30. Eftersom att jag inte vet om vi har någon musik eller ej. Men det blir nog så att jag skiter i musiken i vilket fall som och går till skolan till 11.30, faast måste typ gå upp tidigt än då för att överhuvudtaget komma till skolan. Jaja, ska ta den diskussionen sedan med min mor. 
  Fick tillbaka min lilla mobil idag med, den är faktiskt ganska så bra när man tänker efter eller så är det jag som är van vid alla funktioner och inte klarar av gamla mobiler som inte fungerar som jag vill att de ska göra.. Man är ganska så bortskämd, här sitter jag och klagar på vad för funktioner min mobil har och inte har. Suck, vilket liv man lever..
 

Ingen musik

Gissa vem som slutar halv ett idag?! :D

En helt vanlig torsdag..

Nämen, godmorgon Sverige!
  Sitter nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja (den börjar 8.40), tyå länge men får väl skylla mig själva att jag åkte så tidigt till skolan. Värsta nice väder är det ännu en dag så jag drog på mig mina ny shorts, fast de är säkert en månad gamla nu men ändå.  Har inte använt de officiellt förrens idag.. I eftermiddag ska jag ha musik, det var ett tag sen nu och jag vet minst en som har längtat efter att ha det.! Ikväll så ska jag besök Örjansvall eftersom att HBK ska spela mot Ljungskile och vinner de inte den matchen då är det pinsamt! Övrig information om min dag är att jag ska stå ut med min gamla LG-mobil idag eftersom att min lilla Nokia ska få en uppdatering av sin programvara vilket var ganska så i behov.
  Igår fick jag massage, så himla skönt det var, var väl lite för längesen sen sist så det behövdes. Efter det så gick jag och mamma ut i skogen som bestämt, var typ mitt ute i skogen (eller i allafall på majberget/galtaberget) som är ganska så långt ut.. Gick där eftersom att jag ska gå ut där själv imorgon så måste ju hitta liksom. Hahahaa, inte å smidigt att gå vilse ju! Ha en toppen dag - det ska jag ha i allafall & njuta av solen!


Softish väder

Har jag sagt att jag älskar detta vädret?! Om, inte så säger jag det nu..; jag älskar sommar och värme! Kollade hur vädret skulle bli i helgen och det såg väldigt lovande ut :) Om man ska tro Hallandsposten så blir det typ +20 grader och sol hela helgen.. Glad!
  Om typ tio minuter ska jag ha nationella så nu sitter jag här och laddar med att skriva av mig lite och lyssna på Timo Räisänen, kanske inte just den musiken man förknippar med mig men det går faktiskt hem ibland. Nu bytte det till T-Pain, lite mer min smak.. Efter skolan idag så ska jag försöka komma hem så fort som möjligt lägga ner alla saker som ligger på min säng i en väska sen ut i solen och soola :) Så himla skönt det är! Datorn kanske får följa med ut idag med, kommer inte vara ute i solen så länge idag så det ska nog gå bra. Halv sex ikväll är det massage för min del där hemma, timmen efter det så ska jag gå ut och gå med min kära mor i skogen.
  Jag måste lämna in min mobil förövrig för att uppdatera programvaran, den typ stänger av sig hela tiden när m,an lyssnar på musik, vilket är vanligt för den modell som jag har :/ Köp inte en sån x) Nokia Xpressmusic 5310, tror jag det heter.. Men det är bara min uppfattning om den, tycker om den i övrig men lite tråkigt när den gör så..
  Nehe, nu ska jag nog vandra iväg, börjar om 7 minuter. Puss

Sol - så det står härliga till

Annat än glad efter en sån här strålande dag kan man ju inte vara..! Solen har varit framme nästan hela tiden jag varit ute idag :) Efter skolan gick jag och köpte mig en glass och satte mig vid bibblan och läste metro.. Dock blev det litef ör varmt med jeans och t-shirt där eftersom att det är sjukligt varmt där p.g.a. att det reflekteras och blåser typ inget o.s.v... Så jag gick hemåt i stället för ett snabbt ombyte och ut på innergården där solen sken väldigt skönt! Efter en stunds vila med bra sällskap och musik, kom Jacob efter en stund och vi vandrade in mot centrum och träffade där lite coola typer, ändrade planer och gick därför inom Östras och satte oss vid bibblan i stället för att hänga inne i mörkret på Morfars.. Det var nog en väldigt god idé, hade lite roligt åt ett gäng ÄKTA fjortisar som satt nere vid Nissan och fjollade.. Inget emot så, men de var extrema! Hahahah..!
  Nu sitter jag här igen framför min lilla dator, jag har börjat känna att jag inte riktigt hinner med bloggen nu, detta är dock något som jag vill hinna med och som ni ser att jag försöker skriva några rader varje dag för att den inte helt ska dö ut... Känns som att jag spendera väldigt mycket tid ute nu för tiden, vilket är väldigt tur nu när solen tittar fram och jag behöver jobba på min bränna..! Vilket behövs ganska så ordentligt.. I och för sig så kan jag ta med datorn ut men har inte kommit så långt än, den blir ju så himla varm och så ser man typ inte vad det står på skärmen för det är så ljust.. NEJ, nu ska jag inte klaga.. Tack för att solen och värmen har kommit och att den har kommit för att stanna, i allafall för ett bra tag framöver! 
  Är nyduschad och borstade tänderna precis innan jag började skrva här (typ 10 minuter sen) så nu väntar faktiskt sängen för min del. Har nationellaprov i Matte imorgon så måste vara utvilad. Smält inte bort ^^


Goodnight ^^

image37
Fotograf Rasmus Nilsson



Now I'm going to bed.. Love

Kväll

Go'kväll! Händer där ute i landet? Jag sitter i allafall och kollar tv samtidigt som jag försöka plugga lite men det går inte överdrivet bra.. Ska väl kolla klart på tv sen sova skulle jag tro. Provet imorgon får gå som det går. Puss

Sammanfattning

Måndag igen! Och tjohej vad glad jag är, inte!! Kunde vaknat nu om jag inte glömt att vi började 9.30 idag i stället för 8.10 som vanligt.. Men men, sånt som händer. Andreas är här så det går ingen nöd på mig! I helgen har jag gjort massor känns det som :) Tror det behövdes, massa minnen som man kan tänka på i veckan när man är i skolan och har tråkigt. Hmm, lägger nog in lite bilder här också :) Jag sa ju för några dagar sen med att jag skulle skriva lite mer om Himlaväsen, men det får nog vänta tills senare idag i allafall, för så pigg är jag inte..
  Idag så har jag matte, engelska och administration sen ska jag hem och plugga inför Idrott & hälsa-provet vi har imorgon..
 Oj, kollade igenom bilderna från valborg nyss, massa skojs men vet inte om det är någon som passar in men kan väl försöka hitta något ^^


image31
Valborg - Ett av alla försök att rädda bollen från att försvinna..



image32
Valborg - Äkta mys var det i allafall :)



image33
1 maj - Himlaväsen



image36
2 maj - Träffade Nettan :) + plus några andra.. 


Nu ska jag borsta tänderna ..

andra maj

image29

Solen är tillbaka

God morgon! Hoppas att natten varit god och att ni kommer få en underbar dag för vad skulle man inte kunna ha när det är sånt här väder?! :)
  Sitter hemma hos Andreas nu och väntar på att han ska duscha klart, ska in till stan om en stund och har övertalat honom att spendera lite pengar (a) Träffa lite annat folk på stan gör vi väl med, måste ta en fika också var typ längesen! Espresso house eller Morfars? Antagligen Espresso house eftersom att det är fint väder och på Morfars kan man tyvärr inte sitta ute.. Eller det kan man nog men det brukar alltid vara upptaget i den soffan.
   Gårdagen spenderade jag hos Andreas, han hade födelsedagskalas för typ halva släkten, första gpngen jag träffade dom men tyckte ändå att det gick väldigt bra..! På kvällen åkte vi först hem till Familjen Lindh efter lite missförstånd sen åkte vi in till Immanuelkyrkan och lyssnade på Himlaväsen - så sjukt grymma! Jag ska reflektera mer om dom senare idag då det även kommer bilder. Kort sammanfattning om dom är i allafall; typ 15 medelålders män, iklädda svarta kostymer, svart hatt och svarta solbrills (föreställ er Blues Brothers) som spelar bl.a. saxofon, trumpet, tvärflöjt, trombon, trummor, gitarr, piano, bas m.m. Grymma - sök på youtube.com!
  Nej, kanske ska fräscha upp mig lite och sminka mig.. Puss

RSS 2.0