Valborgsmässoafton.

Nu måste jag skärpa mig med skrivandet..! Har inget inplanerat i helgen så mycket än så det blir nog mycket tid framför datorn och förhoppningsvis i solen också, men det går ju faktiskt att kombinera :) Idag gick jag upp ganska så sent, typ sju så det var väl behövlig. Dagen ska jag spendera i skolan, efter det ska jag försöka komma hem en snbbis coh sen iväg med Andreas och Jacob och handla det som behövs till kvällen - grillpartaj på stranden väntar :D Tjoho.. Massa nice folk också, Cilla kommer ju och det är ju typ halva grjen att få träffa henne (a)
  Hahhaha, det är en dator i datorsalen som inte fungerar och under den tid jag har suttit här så är dte typ jätte många som har försökt sig på den.. Det är lite kul, så elak jag är.. 
  Jag är ledsen att jag verkligen inte skriver något vetiigt här längre.. Ska försöka göra något åt detta, måste få upp statistiken lite med, hmm.. Något som har något tips på hur man gör det? Puss

Förresten, idag fyller ju Carl XVI Gustav 62 år grattis

Livräddningsprov

image28

God dagens allihopa :)
 Sitter hemma hos Andreas förtillfället, är typ helt slut i huvudet efter att ha haft idrott på badhuset idag.. Man blir hyfsat trött av det. Simningen gick bra idag i allafall klarade livräddningsprovet på 1,47 min så klarade gränsen på 3 min, vilket var huvudsaken!
   Snart ska vi i åka hem till mig och senare ska vi ut i skogen och vara duktiga och hjälpa scouterna (därav bilden).. Hoppas bara att det inte blir kallt, men det är nog ingen risk :p Sen är det ju massa kul folk som ska dit med, nästan återträff, som Andreas sa, kulkul ska det bli..
   Imorgon är det sista dagen i skolan för denna veckan så hiimla soft ^^ Behöver sova ut! Nationella i engelska gick väl sådär idag, kunde gått bättre men är ändå nöjd över min insats, orkade nämligen inte lägga ner så mycket energi :/ Ciao

Bara tre dagar..

Och så var det dags för skolan igen, har dock bara en timme kvar i skolan nu så det är rätt lugnt.. Helgen har varit händelserik med många nya intryck och så har man väl fått en lite anann syn på livet. Människorna som var med var lika trevliga som vanligt och vi ses väl snart igen - typ imorgon. Efter skolan idag ska jag försöka komma in till stan och titta i lite butiker. Träffa mamma sen hem.. Blir nog mest att ta det lugnt idag kan behövas, sov inte så där jätte mycket i helgen..
   Denna veckan kommer nog bli ganska så slapp, nationella i engelska imorgon, simma på eftermiddagen och ut i skogen på kvällen, på onsdag är det skola som vanligt och på kvällen ska jag till stranden och grilla :) Sen är jag ledig i hela fyra dagar, jag ska banne mig unna mig en sovmorgon för jag komemr verklgien inte ihåg senast jag fick sova ut ordentligt och inte behöva gå upp till någon speciell tid..! Andreas fyller år på torsdag också - det får jag inte missa (a) Förresten, vad ska man ge honom? :O Nej, återgå till lektionen..?


Latdag?



Sitter hemma förtillfället och lyssnar på musik.. Njuter av att jag inte har några skolböcker med mig hem och att det är fredag imorgon, vilket betyder kort skoldag och helg :) Idag har jag inte gjort så mycket heller, var i skolan som vanligt, var i stan med Andreas på hålan och åt lite glass, åkte tillbaka till skolan och hade en ganska så slapp musiklektion med massa sköna människor :) Tänka sig, träffar nya människor varje ny musiklektion ^^ Sen så har det inte hänt så mycket mer.. Kollat tv, ätit hämt-mat och suttit här.. Inte vidare intressant detta känner jag men det får bli så ibland. Ciao 

24 / 4

God morgon! 
  Hoppas att ni sovit lika gott som mig.. Fick dock inte jättebra start på dagen då bussen gick två minuter för tidigt så jag fick gå till Österskans och ta den bussen jag skulle tagit.. Kom i allafall i tid till skolan och fick reda på att jag fick MVG på matteprovet, så var väl ganska så nöjd med det (a) Fortsättningen på denna dagen vet jag faktiskt inte hur den ser ut...


Onsdag..

Oj, här har det varit tomt idag och tyvärr blir det nog itne mycket bättre efter detta heller.. Jag lever i allafall och njuter av all sol som just nu skiner på Sverige.. Har suttit halva kvällen med engelska läxa, inte allt för roligt det där, suck.. Jag vet i allafall att jag ska spela minigolf på fredag - hahhaa, fast jag är sjukt kass på det så vill du vinna lätt så spela mot mig..! Nu väntar duschen sen sängen ^^ <3


Kulturdag

Heej!

Sitter förtillfället på balkongen, med datorn i mitt knä och solar.. Kan det bli bättre?! För det är fuskigt varmt och blåser inte alls så där finns inget att klaga på.. Kommer väl sitta ett tag till och njuta av vad Sverige har att erbjuda idag. Ny bra musik lyssnar jag även på.. Just nu är det härligt svängigt - Plastic little..
  Idag har det varit Kulturdag på skolan och det var väl så där halv kul.. Det roligaste var väl att Vincent Vicious var där och spelade. Lyssnade två gånger på de, vadå freake?! Sen skulle vi ta massa olika bilder på klassen vilket i vår klass totalt misslyckades! Vi har (tyvärr) ingen sammanhållning så det var inte många som ville hjälpa till..
   För er som inte hänger med inom Allsvenska och med Hbk så förlorade de igår vilket var riktigt surt, inte en glad min igår.. Plus att jag saknade Andreas typ sjukt :s Men som tur är så är han äntligen påväg hem nu från Tyskland och kommer hem typ i natt så får väl träffa honom imorgon efter skolan men ändå snart är vi i allafall i samma land..! (asså jag skojar nog inte om det är typ mer än + 25 i solen, det är väldigt sköt kan jag säga i allafall. Förstår mig inte på människor som inte tycker om solen och typ sitter inne hela sommaren. Men de har säkert en förklaring de med.. 
  Senare idag lär det ju typ inte hända någonting, vilket kan vara ganska skönt ibland men tror det komemr bli ganska tråkigt idag :/
  Förresten, det är möjligtvis ingen som läser detta som har en husvagn till övers som jag kan låna i början av augusti? Börjar bli lite krisigt nu om vi ska komma iväg över huvudtaget till Frizon.. 
 

Nej, nu ska jag återgå till heltidssolning :) puss

Vår

image25
Idag har jag varit ute och cyklat med min pärla ^^

Sommar & sol på g?!

Första inlägget för denna dagen kommer först nu, jag ber om ursäkt och skyller på att jag har umgåtts med Simon.. Ska snart gå ut på stan för att ta en Tobbes-special sen ska vi gå till tågstationen där Simon ska ta tåget till Göteborg och Cilla, jag hade gärna åkt dit i stället för honom (a)

Helgen hittills.

Tjänare alla nattugglor!
Sitter för tillfället i Östergötland och fick faktiskt tag på en dator en snabbis så tänkte uppdatera lite på det här stället. Går dagen såg ut som sådan att ajg "stressade" järnet när jag äntligen kom ifrån skolan, sprang inom Åhléns på vägen hem och sen var det lite allmänt fix. Satte mig senare i bilen för att åka till station där vi hämtade Cilla. Väl ute på vägen igen riktiade vi oss in på Linköping med diverse stopp. Lite sömn fick jag i allafall och det säger man ju inte nej till..! Väl uppe fick vi lite kvällsmat och somnade ändå ganska så hyfsat..
  Vaknade väl lite tidigt om jag fick bestäma idag men skulle ju inte hunnit med allt fix innan vi ksulle iväg till Salem så det var det väl värt. Sjöng lite sen drog vi in till stan och spanade folk och butiker. Käkade på donken för andra gången denna helgen och antagligen kommer det bli en gång imorgon också.. Sprang lite till på stan, hade tre danspass sedan var det kvällsmat, övning igen och sedan vart det kalas.. Har suttit i typ två timmar ikväll och fixat buketter till imorgon plus att vi åt godis och snackade massa strunt. nu är nog Cilla klar i duschen så då ska vi äntligen få sova :) Ska ligga i sängen om tre minuter men tror inte vi kommer lyckas.. God natt!

Fullproppad helg!

Det är jobbigt att vara hungrig! Sitter här och väntar på att klockan ska bli elva så att jag kan få någon mat, tyckte det var lite onödigt att gå och köpa något nu när man ändå får mat snart - bara att stå ut alltså! Nu har jag haft svenskaprov, typ inte alls svårt. Gick ganska fort och skriva det, typ tjugo minuter eller något.. Hoppas i allafall att det gick bra, det kändes bra i allafall men man ska inte dömma efter det.. Inte när det gäller mig!
  Dagen ser ut som sådan att jag ska gå klart i skolan, slutar vid ett. Sen ska jag hem, packa det sista, duscha, fixa och sen åka iväg till stationen och hämta Cilla, som kommer med tåget klockan 15.00. Sen bär det av till Lindhs där vi ska hämta lite smått och gått. Sen äntligen bär det av till Östergötland och Linköping :) Ska bli värsta kul och träffa Simon igen, var typ fem månader sen sist! Men så klart är det förstås roligt att träffa allt annat folk också! Shopping & fika ska vi också hinna med :) Eller om det blir så mycket shopping för min del vet jag inte. Smink ska inhandlas i alla fall :) På söndag typ vid tolv/ett bär det av hemåt igen för vi får ju inte missa Tilling-mässan i Immanuel 17.00 , kan bli lite ont om tid men det fixar vi nog!
  Ha en fortsatt trevlig och dag och helg.. Antagligen kommer jag inte åt någon datorn i helgen så här bli nog tomt.. Men ska ha en ordentlig uppdatering här när jag kommer hem på söndag och berätta allt! Pusss
 


Tidigt

God morgon allesammans!
 USch idag är jag inte pigg, gick och la mig lite för sent, sov typ lite och vaknade alldeles för tidigt. Men ska nog försöka klara av denna dagen också.. Ska ju åka till Linköping idag :)

Tro?

Blev riktigt nöjd med den nya designen ^^ Trodde faktist inte att Andreas på egen hand skulle pricka in så bra.. Även om det behövdes lite justeringar här och var och att det ska läggas till lite här och var men det är väl det lilla problemet. Sitter nu i alla fall ensammen kvar i köket efter att mamma och pappa gått iväg till Pingst.. Borde verkligen inte sitta här framför datorn och msn för i stället borde jag sitta och råplugga svenska och matte för vill inte sitta i helgen med matten :/ (Äpple är gott) Undra vad det är på tv ikväll..?  Säkert inget roligt så då hinner jag ju med annat i stället, typ packa, plugga och tvätta.. Hmm, inte mina starkaste sidor det där direkt.
   Funderade på en sak innan, om man är kristen.. Får folk en annan syn av en själv då eller är det bara en sak som man typ inte lägger så mycket vikt vid utan man bara accepterar? Att ens egen tro kan göra att folk tar avstånd från en och tycker att den är udda och att man inte ska tro på något? Detta tycker jag är lite konstigt för ja, som du kanske redan har listat ut så är jag en sån där kristen.. Som har en tro och som tror att det finns något mer. Något mer som får allt att fungera och som har tänkt ut allt. Värsta collt var det innan i allafall för berättade innan för en kompis att jag hade tro och så och bet visade sig att han också halvt hade varit det innan eller att han i allafall varit på ungdomsgård i en kyrka vilket jag var riktigt roligt att höra.. Att det kanske förekommer mer än vad man kan tro? Jag hade inte förväntat mig detta och det var roligt att få ta del av det.. För det är väl inte sånt som man går runt och skriker rakt ut - inte jag i allafall.. Är nog lite osäker på om jag ska publicera detta men jag känner att jo, men varför inte? Det ligger mig varmt om hjärtat och det är en del av mig.. Visst det är många som kommer att läsa detta och kanske fel om dom läser, men det är jag och sen får ni ju tolka mig hur ni vill.. Om du redan är min vän och du inte visste detta redan så skulle jag tycka att det skulle vara väldigt tråkigt att du skulle ta avstånd från mig bara för detta..
Nej, nu har jag funderat tillräckligt för idag.. Har du fundering så skriv en kommentar. Take care <3
image24

17 / 4

Om man kanske ska ta tag i sig själv och skriva ett ordentlig inlägg, till skillnad från det jag skrev innan idag. Just nu sitter jag i skolan och har som vanligt vid denna tiden håla. Men det är inte så lång tid kvar nu och ska gå och fixa lite mat till mig snart med så jag orkar med att spela lite bas idag. Ringde min lilla vän innan och hon lät ju inte dirket att må så bra, usch och fy! Hade som sagt nationella i uppsatsskrivning innan och nej, jag tycker inte att engelskan är dom lättaste! Matten elr svenska är ju hyfsat mycket lättare i allafall att förstå och man uttrycker sig mycket bättre. Engelska är inte mitt starka ämne.

  Vad ska man göra idag? Packa och sova tidigt är två saker. Men innan det? Typ efter skolan? Just det, måste ju plugga förresten, nu har jag planerat vad jag ska göra,  hahha. Om man kanske ska ta tag i sig själv och plugga järnet så man får MVG imorgon.. Är i och för sig inte så himla svårt med satsdelar så varför inte liksom?
  Nu tog tyvärr orken slut så nu sätter jag punkt.


Inte min grej..

Jag säger usch för engelska nationella uppsatsskrivning!

Pigg & glad

God morgon!
Idag är jag verklgien pigg & glad :) Sov typ nio timmar i natt och när jag sov så mycket sist kan jag nog inte dirket komma på, var ett tag sen i alla fall! Sitter i skolan nu och ska ha engelska snart. Inte mitt bästa ämne om man säger så.. Hmm.
  Igår träffade jag som planerat massa roligt folk, fikade och snackade skit. Jag och Linett gick från skolan in till stan igår, eller hon gick och jag cyklade bredvid för att inte framkalla skoskav.. A, i allafall är det bara vi två som har fått känslan av att typ många tittar? Det var en nisse som verkligen vände sig och hängde ut genom fönstret och glodde.. O´? Vad är det för samhälle vi lever i..? 
  Dagen har jag inte riktigt planerat än, förhoppningsvis kommer jag hem så fort som möjligt men det kommer väl alltid något ivägen typ fika.. Pratade med Jacob om att kanske ses idag, men får väl se vad som händer.. Måste packa en himla massa idag med, ska in till pappa imorgon och sen så ska jag till Linköping till helgen vilket kommer bli riktigt nice ^^ Typ softa massa, med shopping, träffa folk, fika, dansa med barnen, kalas mm.. Det kommer ju inte bli en lugnt stund i alla fall! Men det är väl tur det med för man vill ju inte vara sysslolös där uppe..
  Nej, nu väntar lektionen.. See ya!

Fika..

Känner hur oerhört dålig jag har varit på att uppdatera här det senaste dagarna med något intressant men jag har helt enkelt inte hunnit eller haft en dator i närheten. I helgen har jag i allafall tagit det mest lugnt. Fredags var det tonår med bak och jag gjorde mig ett halsband, frågar du mig så blev det fint ^^ I lördags så var jag med lite folk på Mellbystrand och grillade och hade mysigt. Efter det drog vi vidare till olika ställen, jag hamnade i någon byhåla som jag inte kommer ihåg namnet på.. På söndagmorgon så var jag i kyrkis och på kvällen vart det kalas.. Igår var jag på en av Sveriges största turistmål - Ge-kås.. Hahha, fyndade lite i alla fall och vem blir inte glad utav lite shopping?! 
 Det var det mesta av det gångna som jag inte har nämnt. Sitter i skolan nu och ska strax gå och har lite idrott med teori, så det blir inte så slitsamt idag skulle jag tro. Efter skolan ska jag iväg in till stan och kolla på kostym och träffa lite folk och fika ^^
  Usch, människor som röker luktar verkligen inte gott!! Inget emot själva personen utan mest att jag är emot stanken..!  Ciao

14 / 4

Idag fyller Evelina Ericsson 19 år & Emelie Birgersson 20 år!
Grattis!

Sömn

God morgon alla glada :)

Började lite för tidigt idag kan man ju säga för vad jag var i skick för idag.. Usch, senast jag kollade på klockan igår var tjugo över ett och kan säga att det har satt sina spår. Har i alla fall haft musik nu i någon timme, basade lite som vanligt och mina fingrar tyckte nog att det var aningens jobbigt, haha. Men det är kul i allafall så det är ju tur. 
 Hanna kommer inte till skolan idag och det tycker jag är lite tråkigt! Hm, känner mig lite ensammen men får väl lita på att dom andra i min klass tar hand om stackars mig.. Ont i huvudet har jag också, har ett lite bekymmer, om jag inte har glasögon så får jag ont i huvudet, har jag glasögon får jag också ont i huvudet för tillfället. Så det bästa hade ju varit om jag låg hemma och sov i stället för att ha ögonen öppna..! 
  Svenska väntar om typ tjugo minuter, satsdelar  som vanligt nu för tiden och ja, jag klarar mig utan det i allafall! Men det är bara bita ihop. Snart är det ju sommarlov och det säger man inte nej till.. Får bita ihop nu det sista.
   Jag bara måste kommentera också att Hammarby förlorade igår mot GAIS, hahaha Andreas var ju inte för glad igår x) Det kan dom ha..!  So looong!

Bra låt..


Jag vet att denna låten inte är den nyaste men ändå så sjukt bra!

Liv?

Så hamnade man vid datorn igen. Undra egentligen hur många timmar i veckan man sitter framför en
datorskärm?! Det måste bli ett antal timmar. För bara nu denna stunden kommer jag sitta typ en och en halv timme för det finns typ inget att göra.. Liv?
   Kom på för någon dag sen att Luddes konfa på Öland och Hönö krockar - vilket inte är så bra. Skulle jätte gärna vilja komma till Klinta i sommar men att missa Hönö är nog ännu jobbigare :/ Jaja, ska samtala lite med de inblandade i det hela. För som alla kanske märkt så är ju sommaren på väg och det är mycket som redan är bokat och ja, dubbelbokat också. Massa som ska gå på bal som man måste kolla på och studenter som ska uppvaktas. Hoppas bara att denna sommaren blir rolig och att jag får ett hyfsat sommarjobb, har ju egentligen redan men man säger ju inte direkt nej till ett mer ordentligt?
  Glasögonen tar typ död på mina ögon. Det märks ju att jag bara ska använda dom när jag sitter och skriver och sånt, men hade ju inte skadat om man typ kunde göra så att man såg bra med dom på lång håll också för det är lite störigt! Ska nog gå och snacka med optiker idag, eller imorgon eller nej, det hinner jag ju faktiskt inte. Är typ upptagen hela eftermiddagen imorgon med frisören.
  Ut och röra på sig lite idag tror jag att jag ska göra. Fick förslaget om att simma men känner mer för att vara ute i solen ida och softa :) Någon som vill hänga med till stranden och gå en promenad kanske? :)

Snälla! Hur ska jag klippa mig imorgon?! Tror ni jag passar i kort hår, typ axellång? Jag har beslutsångest..


10 / 4

Matchen igår var väl inte den bästa kan man ju inte påstå! Bra att dom inte förlorade i alla fall men ändå. Måste bara få skryta lite om att jag faktiskt satt bredvid målgörarens broder ^^ Hade för lite kläder på mig igår också så jag frös hyfsat mycket! Hämtade mina glasögon igår med och jag kan säga att det är jobbigt när man inte ser tangentbordet när man sitter vid datorn för att glasögonbågen är ivägen men nu kanske min lärare blir glad för att jag skriver utan att titta när jag skriver. Inte för att jag sitter och stirrar på mina händer när jag skriver men det gör en trygghet.. 
  Dagen ska spenderas i skolan sen så är jag ledig resten av dagen. Någon som vill hitta på något kanske? :) Nu ska jag ha lektion. Ha en bra dag!


HALMSTAD BOLLKLUBB

God eftermiddag! :) Sitter i skolan idag igen, dock lite tröttare än vanligt och kan inte komma på någon anledning till att jag är trött.. Sitter och har den sista lektionen nu, men var lugnt jag lektionssurfar inte jag har rast!  Snart bär det av till stad, där ska leta upp Jacob, hämta pengar till mina glasögon, kolla om glasögonen kommit, fika/äta och till dagens höjdpunkt : fotbollsmatch :)
    Himlen är blå - Tack vare HBK!

födelsedag

Oj Oj Oj!! Missade att skriva att Johan Åberg fyllde 18 år i söndags!!
GRATTIS till honom!! :)

Tisdag

Iiii! Imorgon kommer antgaligen mina glasögon till Halmstad :) Lite trevligt faktiskt, fast får se om jag vågar använda dom.. Hm, sitter i skolan nu och ska snart ha lektion, matte, var ett tag sen jag hade det nu med tanke på att jag missade den igår. Usch, gick upp tidigt idag - kvart i sex är lite för tidigt för min del. Han dock med att äta nyttig frukost och det är ju alltid något! :)
  Händer idag då? Ja, den som visste det.. Ska väl försöka gå klart skolan sen efter vet jag inte. Kommer antagligen hamna på något fik, måste ju i alla fall äta. Andreas kanske man ska hinna med att träffa också, måste ju få reda på alla detaljer från igår.
  Imorgon ska jag på HBK - IFK Göteborg, ska bli riktigt kul! Hoppas bara att dom vinner annars kommer jag nog lbi lite ledsen :/ Hittills har det ju gått bra för Halmstad - vann mot Gefle och spelade lika mot Helsingborg som ändå är tippade att vinna. TJOHO!! Funderar dock lite över tiden när den börjar, men ska ringa ett samtal idag så får väl förhoppningsvis reda på det då. 
  Nej, matte var det som sagt...

på vääg

God kväll! Hamnade hos mamma ikväll, men det skadar ju verkligen inte! :) 
   Dagen började ju inte för bra, försov mig med typ en timme så missad första lektionen, Funderade på att skita i skolan idag men Hanna tjatade dit mig. Hade alla lektioner som vanligt. Efter skolan träffade jag Jacob över en glass på Donken, kanske inte så nyttigt men ack så gott med daimglass! Sen drog vi till kyrkis där Tobias utövade sin nya hobby - bygga domino och en himla massa uppfinningar där till.. Victoria och Erik kom också efter ett tag, Vickis tabbe när hon gjorde så att typ lite av varje började ramla och golfbollar börjar dingla. 
   Nu som sagt är jag hos mamma, hoppade lite studsmatta innan, sjukt kul är det och ändå ganska bra motion för benen. Borde börja träna, men orka ta tag i det. Ett sätt vore ju att typ börja cykla till skolan, ska nog börja göra det nu när det börjar att bli fint väder - me like ^^ 
  Ska simma imorgon med på idrotten känner väl i alla fall att det går åt rätt håll! Nu ska jag äta en bit mat. Take care

musikdirekt

Igår var det premiär för mig att gå på musildirekt, ganska trevligt med folket som var där men musiken var väl sådär.. Typ bara ett band som var bra :) Den där uppdateringen om fredagen kommer nog så småningom för den orkar jag inte riktigt ta nu. Ska nog sova lite till nu :) Ikväll ska jag lyssna på Vincent Vicious ^^ puss & kram

sorry

Oj, är klockan så mycket?! Då måste jag ju typ sova nu! Förlåt att jag inte hunnit skriva så mycket idag har inte riktigt haft tid :/ Kommer förhoppningsvis en sammanfattning imorgon och hur allt står till just nu. Gonatt <3

miss u

Så sitter man i skolan igen, har haft musik precis och det blir faktiskt roligare och roligare med människorna som är där. Även om vi inte är så aktiva så pratar vi en himla massa, vilket är mycet trevligt :) Ikväll ska jag träffa den bästa av alla och det var typ två veckor sen så det är verkligen på tiden!! <3


blond?

image22
Saknar sommar, saknar min hårfärg (som förövrigt kommer snart), saknar solen och värmen, saknar allt som hör sommaren till..! Gaaah, längtar ihjäl mig snart. Hoppas bara på att jag får något vettigt sommarjobb med så jag kan leva livet ^^ Frisören nästa vecka, klippning och ljusa slingor är det nog som gäller. Men vad ska man satsa på för frisyr? För jag vill ha lång hår, men det är sjukt snyggt med så där lite längre än axellångt också - blir ju lite mer lättskött då, kanske ska satsa på det? Slingorna får nog bli ganska ljust bruna för.. Blond ska man ju vara på sommaren så det ska jag nog också vara då..! Har du något förslag så är du välkommen att kommentera! :)

3april

Nu har jag en något för lång håla. en och en halv timme - vilket kan bli ganska segt när alla roliga har gått hem eller har lektion :/ fast snart slutar hon så då ska jag förhoppningsvis prata lite med henne :) idag har jag bara varit i skolan, var väldigt segt att gå upp i morse typ försov mig lite men jag hann ändå. shoppingsuget i mig börjar att bli lite jobbigt nu. lovade mig i början av denna veckan att jag skulle försöka avstå från att spendera en himla massa pengar som egentligen inte är onödiga men ändå. har nästan lyckats hittills och tror nog faktiskt att jag kommer att klara det. suck suck, nu är det bara en timme kvar av håla. jag måste skriva väldigt segt eller så är det typ att det finns massa annat att kolla också nu när man får tid över vid datorn.
   nej, vad ska man göra idga då? något förslag? det enda jag har planerat är att jag ska köpa biljetter till välgörenhetsgalan med victoria och så ska jag nog försöa leta upp jacob och ta en glass med honom på stan, får störa honom lite i hans shopping x) sry.. hahaha, christoffer gick förbi precis, han ville nog något men palla följa efter honom, ska ju träffa honom sen på musiken.
   tommy ringde igår och sa att jag nu fått två fribiljetter till hbk - ifk göteborg på onsdag :) tjoho, någon mer som ska dit? <3


födelsedagsbarn

Måste bara uppmärksamma innan denna dagen är över att idag fyller Sara Ribman 16 år och Tobias Elmebergen 17 år. Grattis till er!!

fel?

image21 image20 
Hmm. det här med glasögon är svårt. fick i alla fall domen idag av optikern idag att jag behöver glasögon för mina ögon vill inte samarbeta med varandra.. men, jag vet inte hur dom ska se ut blir nog något i detta stuket tror jag. har hemma tre par men tycker bara om dessa två. tittade på Synsams hemsida och hittade en massa fint till så ska nog gå dit och kolla lite i morgon, be dom på Lindgrens beställa hem dom kanske så att jag får dom perfekta ^^ nej, har man inte lidit av beslutsångest innan så lär man ju få det nu!  

2 april

Idag väntar nästan bara roliga saker efter skolan ^^ först ska jag till optiken ju, har aldrig varit där innan så vet inte om det är roligt ännu, men skulle nog inte tro att det är det. men efter det ska jag nog fika med emelie och det är dagens stora höjdpunkt - trevligttrevligt :) ska prata lite med henne om helgen också, kommer typ träffa henne mycket den stundande helgen och det säger man ju så klart inte nej till! har handel nu, eller ja snart har jag det och vi har fått en hel del papper så nu har man att göra fram till skolan slutar för denna terminen..!


tidigt

`God morgon mina kära vänner! usch, det regnar ute idag men jag hoppas att vädret och även humöret blir bättre ju mer det går av denna dagen. för det skulle inte skada.. har rast nu i typ fem minuter till och ja, lite segt är det att ha småföretagande första lektionen, med en klass som typ jobbar segt och man ligger typ mycket före :/ ska rusa nu. ciao 

GAAAHHH!!!

HATAHATAHATAHATAHATA blogg.se!! varför blir det så här?! hade skrivit värsta inlägget, vilket tog lite tid men sen när jag väl skulle publicera det, tror ni inte att jag har loggats ut då eller så att hela alltet försvinner!! innan dom ändrade och bytte plattform kunde man bara gå tillbaka och hitta det man skrivit igen utan att spara eller publicera.. så himla irriterande! såå.. jag får väl göra om det helt enkelt.. :/

Röda naglar är snyggt, röda naglar är dock svårt att få ordentliga och fina. har i själv gjort ett gott försök idag och tror nästan att jag lyckades. hoppas det i alla fall. har dock inte redigerat dom än och gjort det där lilla extra men det kommer väl sen ikväll någon gång. ett tips är att inte måla naglarna och springa fram och tillbaka till tvättstugan samtidigt - inget att rekommendera alltså.. jag orkar inte ta hela min skoldag en gång till med risk att jag skulle somna för så roligt var det inte. efter skolan var jag i alla fall en sväng på stan och bestämde lite senare med emelie att jag skulle komma till morfars där hon, matilda och malin satt och fikade. allt var ju alltså som vanligt.! såna människor skulle jag också vilja att det gick i min klass, hur sköna som helst och inte en tråkigt stund där inte..
    på söndag ska jag på välgörenhetsgala på sannarp med emelie och victoria, ska blir mycket trevligt att få lyssna på vincent vicious igen. var ju typ senast i somras jag såg dom live senast! :o dåligt. nej, nu ska jag gå och se hur det går där nere bland alla tvättmaskiner och torktumlare.. så - keep up the good work!
   förresten, måste bara få er som läser detta att även spana in en kille vid namn André Wiktorsson, han är modebloggare och jag diggar hans stil!!

på tiden!

Äntligen kan man komma in!!
har verkligen saknat detta.
men nu ska jag gå och ha lektion,
ha en bra dag!!
<3

RSS 2.0