09.52

God morgon, eller vad man nu säger vid denna tiden. Sitter just nu i skolan och började 8.10 idag. Det  var hyfsat jobbigt att gå upp idag alltså. Tog skolfoto direkt på morgon vilket jag hade klarat mig utan! Ska gå i skolan ett bra tag i dag så jag kommer nog att komma till en dator senare idag med. Med tanke på min inställda lektion som jag har senare idag.


21.42

Alltdig lika mysigt att fika med Jacob. Båda två faktiskt. Började med en liten shopping runda med Lindh och sen så tog jag farväl av honom och bytte till nästa Jacob. Efter ett en stunds velande om vart vi skulle fika så blev det till sist vattenporten, tycker inte riktigt om den men jag stod ut med hjälp av Jacob. Hur länge vi fikade har jag ingen aning om med det var trevligt i alla fall. Kom väl hem typ åtta och sen dess har jag haft fullt upp. Tack för en super kväll :)

12.34

Förhoppningsvis så är det ingen i min klass som läser detta, i alla fall inte idag. För jag tänkte berätta vad som kommer att hända Hanna och mig idag. Vi ska iväg till Sture med en lärare för där ska Hanna fotograferas till en typ reklamaffisch för handelsprogrammet. Kommer bli lite kul! En bild kommer nog senare idag med för detta får man ju inte missa.

Senare idag efter skolan alltså så ska jag träffa Jacob på stan. Shopping och fika kommer det säkert bli idag med. Men det sitter aldrig fel, undra vem som är mest shopping galen? Jacob eller jag?

Underlig grej

Idag såg jag något väldigt underligt. En tjej på skolan gick runt med kryckor, ganska vanligt här på skolan dock. Med tanke på att hon hade kryckor borde man väl typ ha bekväma skor som typ gymnastikskor eller typskor. Det hade inte hon hon hade värsta högklackade skorna och klänning. Det hade inte jag valt att ha.. Är jag ensam om detta?

09.47

God morgon :) Snart börjar första lektionen och sen kommer nog hela dagen bara rulla på. Slutar 14.50 idag så det blir nog ganska bra idag. Efter skolan ska jag försöka hinna med en liten sväng på stan.. Se om jag hittar något fint. Det återstå att se.

Resultat

Hade planerat att smaka fler smoothiesar än vad jag gjorde men orkade inte mer för blev så himla mätt. Testade en med vaniljyoghurt och färska hallon och en annan med vaniljyoughurt och apelsin. Båda två var unika i säg men jag gillar röda bär. Så jag själv säger nog att hallonen var bäst. Lite sträv i smaken, men ändå väldigt god. Något jag rekommenderar starkt!

Pengar

Fått min efterlängtade lön nu, jag är GLAAAD! :)


Smoothie

Det som gäller idag är smoothie provning :) Ska testa lite olika smaker och frukter ^^ Resultat kommer.


Stammis hos Jörgen.

Jag har blivit stammis hos syon (Jörgen) och schemaläggaren (inte en aning vad han heter). Syon är väldigt mycket trevligare än schemaläggaren kan jag berätta efter ett antal besök. Dagens besök resulterade i att jag har flyttat fram massagen till trean för att slippa det besväret nu. Fast jag kommer nog inte ha massage överhuvudtaget utan tar nog alternativ medicin i stället som lät väldigt mycket intressantare.

Han som förändrade mitt liv

Oj, försökte göra ett test där man kollade hur väl man kände sin pojkvän. Kom fram till att jag inte kunde så där direkta svar på alla. Kanske borde lära känna dig mer Andreas? Visst vi har varit tillsammans i snart åtta månader men man märker att man har mycket kvar som man inte vet om personen. Kanske inte så där jätte viktiga saker men ändå såna småsaker som är roliga att veta.

osäker.

Skolan är lite komplicerad ibland. Speciellt när man råkar missa bussen. Hm, kanske inte jättebra för vi blev bara lite försenade. Bussarna i Halmstad går för det mesta alltid någon minut innan avgång vilket inte är till min fördel eftersom att jag aldrig kommer ihåg detta. Nu ska jag i alla fall försöka fördriva två timmar innan min massage börjar. Funderade innan på att åka hem igen men får väl stå ut idag i alla fall. Om massage är något att ha så fortsatter jag väl att ha det, men känns som att sådana hålor är inget för mig och inget man vill ha två gången på en dag. Det löser sig nog.

ert stöd behövs!

Vid närmare eftertanke så börjar jag känna hur jag mer och mer blir stressad över hur jag ska klara av mitt liv de närmaste månaderna. Men med Andreas och familjs stöttande så ska jag nog ta mig igenom detta. Förvänta er inte för mycket av mig bara för jag ska fortsatta och ha samma betyg som jag hade när jag slutade ettan..

back to work, minst sagt!

Efter en dag i skolan blir man ganska så glad över att få kommer hem. Delvis kanske också för att jag inte har några läxor än så länge heller. Har varit hos syon idag med och uppdaterat och fixat till några kurser så nu läser jag matte B, engelska B, privatekonomi, praktisk marknadsföring B, svenska B, idott & hälsa A, massage, näthandel, samhällskunskap A, personaladministration och inköp & varuhantering. När man rabblar upp allt som jag har känns det som att jag kommer försvinna i böcker och arbeten i höst. Hoppas att det inte blir allt för mycket utan att man kanske hinner med något annat.. Det löser sig nog!

beslutsångest..

Tillbaka hemma efter en dag i skolan. Vi började som vanligt idag med lektioner och hela kittet! Dock bliv det bara en och en halv lektion så det funkade ju ändå.. Jag har lite beslutsångest. Ska jag välja bort massage och läsa det senare pga att jag har en 1 ½ timmes håla innan eller ska jag stå ut med den hålan och gå massage ändå? Känns ändå bra att ta det nu så man inte får allt över sig i trean eftersom att det kommer in en hel del praktik så småningom..? Hmm, detta problemet återstår och jag kommer nog att bestämma mig nästa vecka angående detta, när man har haft en lektion och kollat runt lite vad det är för folk osv.

20.47

Nu är det nästan så att man lite längtar till skolan, att få komma tillbaka till det vanliga, träffa alla människor, få lära sig nya saker och alt det andra som man får på köpet. Förhoppningsvis kommer det bli ett bra schema så man står ut. Ska bli skönt och intressant sen med praktik två gånger i veckan med efter jul. Lärorikt och man lär sig mer hur det funkar i praktiken, allt det som man lärt sig. Men det kommer nog kännas ganska konsitg att jag sk afortsätta gå i skola medans Andreas ska jobba 7-16 varje dag. Våra dagar är ju inte direkt lika varandra. Ska försöka ta upp simningen igen, ska därför gå och införskaffa mig ett simkort, ganska så ambitiöst av mig att börja i alla fall små träna.


Han som man inte klarar sig utan.


16.23

Det har varit en ansträngande dag minst sagt med filmtittande och soffliggande.. Jag laddar fortfarande upp inför skolan, som börjar på fredag, jobbar dock imorgon så att jag ska komma igång ordentlig. Gårdagen var hård för Andreas vilket märktes i morse när han skulle gå upp. Men det blir väl så efter kräftskiva.. Idag har Andreas med hjälp av mig planerat lite ytterligare inför hans flytt som inträffar nästa vecka. Det är mer än vad man tror som behövs. Vet ju lite hur det är efter tre flyttar på mindre än två år.
 
("God morgon! Puss")
Det är knappt så att man ser vad det står men detta skrev han till mig imorse och satte i taket. Lite gulligt faktiskt, med tanke på hans tillstånd.  Nu står dammsugning på schemat!


print screen, inget för mig

Kvällen har spenderats med en hel del sköna människor, folk överallt känns det som att det är när det är massagekvällar här hemma. Ikväll åt vi kräftor, men för min del räckte det att äta en.. Räkor faller mig mycket bättre i smaken! (tänkte lagt upp en bild här på min lilla kusin Alice) men, funkade inte att kopiera bilder från bdb och känder verkligen inte för att print screena.. Skulle i alla fall skriva att jag pratade med Alice idag och hon berättade att hon varit i skolan idag och att hon åkt bussen själv första gången till lekis. Imorgon väntar en slapp dag för min del. Laddar nu inför skolan.. Nu väntar sängen :)


tuseday

Att vara förkyld är verkligen inget för mig och idag är det värre än vanligt och det gör ju inte saken bättre att skolan blrjar på fredag heller.. Det blev en sväng på Liseberg igår i alla fall och det satt inte helt fel det heller, kanske därför jag är så förkyld idag. För vem satt längst fram i flum riden om inte jag?! Har nog inget mer roligt att skriva, men det kommer..


Long time..

Det var ju ett tag sen så kände att jag kunde skriva av mig lite. Det har hänt mycket sen jag skrev sist.. Varit på Frizon, passerat 7 månaders strecket med Andreas, varit i Gbg osv.. Har även hunnit med att jobba lite så jag fick lite pengar idag som jag spenderade ganska så snabbt. Köpte converse idag, värsta fina. Skyldig Andreas lite pengar med så det går åt.. Han ska förresten flytta den 1 september med, värsta mysigt kommer det bli. Fast nu kom jag på att det kanske jag har berättat redan med nu gjorde jag det igen. Inflyttningsfest kommer det väl att bli så småningom :) Uuh, om 10 dagar börjar skolan igen. Inget jag längtar till med när jag väl börjat skolan så händer alla kul saker liksom. Andreas flytt, till Ullared och så är det ju Spanien så småningom med..

RSS 2.0