Peter Larsson lämnar HBK

Jag älskar verkligen solen. Man blir så himla mycket piggare plus att alla människor får så fin färg i hyn jämnfört med vänter då alla är grå och trista.. Jag går idag ut och in, det kan bli för varmt i solen och har man inget solskydd så känner jag inte riktigt för att bränna mig. För det fanns ju inget solskyddsmedel här hos Andreas.

Ikväll kommer Andreas föräldrar hem så då är vi inte ensamma i ett helt hus längre. Så det är bara att gå tillbaka till det vanliga. Hoppas han hittar en lägenhet snart. Så jag kan få komma och hälsa på honom någon gång ibland. Eller förresten så kommer det nog inte alls att bli, om jag känner mig och även Andreas rätt så kommer jag väl mer eller mindre bo hos honom.. Men det gör inte mig något ont!

Snart ska jag ta mig in till stan och pappa för att hämta lite sommarkläder. Har ju inte riktigt varit väder för kjolar och shorts den senaste tiden så har bara jeans här, kanske itne så jätte roligt att gå runt med en dag som denna. Solen väntar, ska bara vara lite duktigt innan det och hämta posten..



(Parentes)
Igår skrev Peter Larsson i HBK kontrakt med Köpenhamn.. Att han skulle till Köpenhamn visste jag dock några dagar innan i alla fall Hallandsposten visste det, det är lite coolt :)  Hoppas att HBK inte går helt ner i botten utan honom..


SF bio

Jag har verkligen sett en film som har gjort mig underbart glad. Längtar tills jag också lever ett sådan liv och jag hoppas och tror att jag ska komma lite närmare åt det hållet i alla fall. Att ha så nära vänner som alltid finns där som man kan skratta och gråta med. Kanske inte så svårt att gissa vilken film jag såg på bio för en stund sedan då..! Såg SATC med Cilla. Jag älskar filmen och alla dessa fantastiska kläder. Jag vet att jag inte var den först som såg den, men - bättre sent än aldrig. Och det blir ju oftast bättre när man ser filmer på bio. 



Tillbaka till verkligheten som just för tillfället är väldigt proppfull med massor att göra, eller det känns som det i alla fall. Imorgon ska jag för en gångs skull inte jobba utan ta mig en ordentlig sovmorgon för att senare gå ut och lägga mig i solen och få lite färg. Nu när man inte är inne i stan så får man ju passa på när det finns trädgård. Senare ska jag ta mig in till stan och göra några ärenden. Där i bland hämta Andreas tröja som han beställde för snart två veckor sedan, måste säga att de inte har så stor koll på Nicco.. Kvällen ska tillbringas med kompisarna hos Rasmus. Lördagen, har jag lite beslutsångest över.. Ska jag åka och kolla på Laxacupen och träffa en kompis jag träffade på Hönö eller ska jag åka till stranden med familjen? Hm, det är det stora frågan.. På kvällen vet jag inte heller vad jag ska göra. Det är så himla många som ska iväg och göra annat. Känns som att det bara är jag och Andreas har något att göra. Men som vanligt så kommer det väl alltid upp något. Söndag är ju den stora vilodagen och ja, det ska det få förbli. På kvällen är det dock Champangeprovning hemma så det ska bli lite småmysigt eftersom att det är jag som har efterfrågat det. Min syster kommentar om det var att hon inte ville vara hemma då, men förhoppningsvis så ändras även inställningen till sädan med åldern också.

Nu har jag skrivit jätte mycket, så här mycket har jag nog inte skrivit på mycket länge.. Måste försöka hitta tillbaka dit där jag varit innan.. Ska försöka uppdatera min header och layouten här med. Någon frivillig?

Tandemcyklar & tygskor

Usch, vilken dag.. Orkade verkligen inte jobba idag, så tog mig friheten att gå hem väldigt för många timmar tidigare.. Måste bara berätta att i måndags cyklade jag tandemcykel för första gången i mitt liv.. Tjatade lite på Andreas så han skulle ta fram den och fixa den lite så att man kunde cykla på den. Det är värsta soft, att liksom bara sitta där bak och typ bara cykla när  man känner för det.. Sitter hemma hos Andreas nu helt ensam, det är ganska så skönt att vara ensam ibland. Fast bara när man själv villd et så klart.. Undrar hur det går för mina tygskor i tvättmaskinen..? Hoppas dom inte förströrs för då blir det PANIK!! Har hittat värsta nice skorna som jag ska köpa någon gång snart framöver. Jag längtar! Vill inte avslöja för  mycket om vad det är för några med risk att för månbga kommer köpa dom, fast med tanke på min läsarstatistik så är det nog ingen risk..!

En kväll på 34:an



Socialt förhållande? (Jag sitter vid min dator medans han har TVÅ!)

Marinfestival på ingång

Jag har tråkigt.. Sitter och väntar på Andreas som skulle kommit för en och en halv timme sen men efter lite ändrade planer så skulle han komma efter jobbet nu klockan fyra.. Nu för tiden händer det inte så mycket intressant i mitt liv skulle jag vilja påstå. Livet fortsätter som vanligt, är en hel del hemma hos Andreas nu som förtillfället är ensammen hemma.. Borde umgås med mer folk än vad jag gör nu, men det blir det ändring på nu under Marinfestivalen förhoppningsvis då alla vaknar till liv igen. Vart tog solen vägen?!

Från Öckeröloge...



Snart ska jag överlyckligt cykla ner till stranden och förbli där hela dagen. Älskar verkligen solen och med något värdelös svallerblaska i handen så överlever man mycket! Igår kväll var jag först på ungdomsmöte med massa folk, kvällen fortsatte sen med fika, mys och konsert på Öckerö.. Träffade mycket nytt folk vilket är alltid kul. Var inte hemma för tidigt kan man väl inte säga, klockan blev nog nästa tre. Fast idag blir det nog inte mycket bättre om vi ska till bageriet som öppnar tre för att få i sig några nybakade bullar.. Nu lockar solen eftersom att jag ligger inomhus..

Redo för ett halvår till?

Idag har jag varit tillsammans med Andreas i ett halv år + en dag. Fick blommor av honom igår! Trodde jag faktiskt inte.. Var ute och åt med familjen i Klåva hamn igår för att fira en försenad morsdag, väldigt trevligt och år en så rackarns god Cesarsallad med räkor - ljuvligt! Var på ungdomsmötet igår med, det var lika bra som vanligt måste jag säga. Och Håkan Hellström låten kunde de inte gjort bättre! Vad som händer i dag är fortfarande oplanerat. Inget strandväder precis så får väl ta en cykelrunda i stället här på öarna..

Där sommaren är som bäst

För att göra er som jobbar och sliter lite avudsjuka så sitter jag just nu i solkskenet klädd för stranden. Ska dra ner dit om en stund och kommer nog hänga där en bra stund idag. ^^

Mysig plats - HÖNÖ

Sitter i den söta lilla söta stuga på Hönö nu. Den är värsta mysig och ändå ganska så centralt. Denna veckan kommer vara oslagbar, fast utan Andreas kan det blir kämpigt men jag får försöka stå ut. Vi har faktisk varit tillsammans i ett halvår på tisdag. Ojojoj, säger jag. Pratade med Jacob nyss, han är lite knäpp. Satt typ på jobbet i baren och flög med helikopter. Det är faktiskt skitsvårt! Men tillbaka där jag startade, tog med mig datorn för att inte bli helt tappad. Måste ju kunna hålla lite kontakt med omvärlden när man är borta.

Imorgon ska jag ta cykeln ner till stranden och försöka bättra på brännan. Känner att det behövs, det är ju så himla skönt med! Älskar hela grejen med att man kan ta cykeln vart man vill och typ bara leva livet. Imorgon kommer Sara hit också och det kommer verkligen bli ett kärt återseende. Verkligen jätte längesen jag träffade henne.

Längtar till jag kommer hem också efter att ha varit på Hönö och i Lysekil för då ska jag få träffa massa roliga människor, massa som man inte träffat på länge. Borde nog spara några kronor så man kan gå och fika för det lär det väl bli! Men det är mysigt. Nu är jag ganska så trött så sängen väntar lockande!


Borta bra, men Halmstad bäst!
Eller hur är det man säger?!

fjärde juli


Hönö på lördag

SATC

Skulle sätta fint med en liten sömnpaus nu och det lär jag ju få när som. Idag har det verkligen varit en toppen dag. Började med att jag drog till stranden och det var värsta skönt, mycket folk och kallt i vattnet, allt var precis som vanligt. fick lite färg också skulle jag tro. Nu ikväll så var jag på Gullbrannagården på festivalen där och det var värsta mys. LIte synd bara att vi inte köpte pass så vi kunde gå på konserterna så vi drog i stället en sväng till stranden och sen till Mellbystrans och träffade lite trevligt folk. Poolpartyt var redan över så var bara lite folk kvar när kom.. Hamnade i söngen precis och somnar när som helst.

Är det bara jag som vill se SATC-filmen? Har inte sett den ännu..!

Jag längtar ...

Jag längtar till helgen, till Hönö och till solen. Det är det enda som fattas mig nu.. Idag har jag jobbat lite kan ju behövas ibland. Fick lön idag med och det är ju inte fel. LAgade lite snabbt mat med Andreas och gick sen för att handla till middagen imorgon. Pasta med lax blir det imorgon, hoppas bara att det blir bra. Imorgon är det HBK-Hammarby hemma, jag kan meddela att jag ska dit. Kommer ihåg förra året när det var match mot Hammarby, det var så hilma varmt då så jag stannade hemma i stället och gick till Furran med Josse för det var så äckligt varmt. Men i år ska det blir av.

Följande veckor ser ut som följande;
- På tordag åker jag nog ut till Gullbranna och besöker festivalen en kväll.
- Lördag bär det av till Hönö med mamma och syster. Stannar där en vecka..
- Kommer hem en vecka senare på lördagen och åker sen uppp till Lyskil på måndagen.
- Stannar där ett par dagar och kommer hme lagom till Marinfestivalen och RixFM festivalen.
.. sen så är jag helt obokad så vill du göra något så är det vara att säga till!

Nu ska jag gå och krypa ner i en varm säng.. God natt


RSS 2.0