Frisörbesök.

Idag har jag varit hos frisören. Blev jätte nöjd! Bilder kommer kanske imorgon..

Spanade in bilder på systers dator..

Resultat..:


Jag & kusin Annie.

Nu ska jag nog gå och bädda ner mig i min säng.

Värsta klippet..!

Min dator lockar mig inte lägre, eller i alla fall inte när den är nerplockad i väskan.. Hmm, ska nog ställa upp den så att jag tar tag i mig själv och skriver en rad lite då och då. Imorgon kan jag lova er att det kommer en uppdatering eftersom att jag ska till frisören och bli en ny människa. Idag köpte min far förövrig en ny tv till mig och syster så nu behöver man inte flytta sig från sängen för att kolla på tv. Var en sväng på stan och spanade i de butikerna som var öppna och köpte värsta fin väska. Eller, jag tyckte det i alla fall.. Vill uppdatera min garderob lite nu med när jag får lön på tisdag så då ska jag försöka spendera lite.  Hönö nästa vecka, jag lääängtar!


Kort uppdatering från mig.

Händer ute i världen idag? Här händer det faktiskt inte så mycket om man bortser från allt skrammel och bank från pojkarna som fixar här.. Gjorde ett kort innan till min lilla kompis som fyller år på fredag, blev ganska så nöjd faktiskt.. Är inte så himla haj på det där med scrapbooking, men gör lite bara för att det är kul.


Bildkvalitén är inte den bästa pga att jag tog kort med mobilen, men så här ser kortet ut i alla fall :)

Denna veckan ska jag jobba järnet, så kanske inte blir så mycket uppdatering på denna fronten men jag hoppas på det bästa och att kunna hinna med lite här i alla fall. Imorgon är det massage, fatta att jag längtar. Ryggen tar kol på mig just nu!

Frisören väntar på mig..

Att gå upp tidigt är inget för mig, idag var det inte det i alla fall. Har jobbat idag från 7 - 12, känns ändå skönt att vara ledig på eftermiddagen.. Träffade Vicki när vi var och handlade innan, jag längtar till Frizon måste jag säga!! Beställde tid till klippning och slingning idag på Salong Chess, vill att denna veckan ska gå JÄTTE fort, orka vänta liksom.. Tips på vad som är snyggt nu för tiden? Jag funderar på typ ganska blondt och lite halv kort..?

Sitter och spanar in flygstolar med, borde boka det snart.. För det är ju faktiskt inte så länge kvar tills jag ska åka. Ska bara börja tvåan och lite så..

Nu är det över..

Och så var midsommar över. Jag vet inte vad ni tycker men jag hade i alla fall jätte trevligt på midsommar med väldans mycket trevligt folk och vädret var det bästa man kunde tänka sig.. Men nu vill jag har tillbaka solen och värmen igen så man kan bli lite bruun!


Sommar, sol, och beachvolley <3

Tidsfördriv & jordgubbar

Sitter och kollar på American dreamz för andra gången nu och jag kan säga att den inte är alls speciellt bra.. Vilket tids fördriv. Snart ska jag ta tag i mig själv och gör mig i ordning för jag och Andreas ska ta en sväng till Jysk och shoppa lite till Gus som vi ska till imorgon på midsommarfest. Hoppas han blir glad. Jag kan nog också garantera att han inte hittar hit så det är nog ganska lungt att avslöja sp mycket som jag gjorde. Sen svänger vi förbi Cilla snabbt sen bär det av till laholm för lite allmän fixning inför morgondagen. Värsta kul kommer det bli, hoppas bara att de inte regnar! Det har det ju redan gjort idag. Jordgubbar är gott. Jag typ lever på det, har nog ätit det varje dag denna veckan i allafall och förra var det väl typ varannan dag. Det är gott och man kan inte få nog av det. Men det var bara en parentes. Jag är glad för att jag har en sån underbar kusin som jag har. Pratar om det mesta om dig och glad att du mår bättre nu. Tänker på dig!!


Fredag?

Vad händer på midsommar?
 

Sverige vs. Ryssland


Kusin Alice som var här idag..

Snart är det fotboll, är tyvärr inte så laddad men blir väl det mer och mer när folket kommer hit :)

Mitten av juni.

God morgon, fast det kanske är lite försent för det. Gick upp för någon timme sen så har inte hunnit med så mycket. Andreas var här nyss och åt middag, fast åkte ganska så fort igen för han är ju så duktigt och jobbar hela dagarna. Idag händer det nog inte så värst mycket. Kusinen kommer om en stund så ska passa henne en stund sen så ska jag ut på stan med syster och senare kommer nog Cilla också. Ikväll är det fotboll som gäller det kan jag lova er alla. Vi är svenska fans allihopa!!


Glasdjävulen

Hyrde en film innan och såg med syster och Andreas. Glasdjävulen hette den, med Irene Huss. Riktigt bra var den. Ska nog ta och börja se dem. Det finns typ några innan den och så skulle den komma någon ny alldeles snart. En annan film som är bra är Moulin Rouge, den går på tv nu så sitter och små tittar på den då och då.



Måste ta tag i livet snart och strukturera upp. Ta kontakt med gamla kopisar och träffa de som man träffar så sällan. Då borde ju sommarlovet var ett upperligt tillfälle för att umgås. Ta tag och jobba lite med, fast det får bli nästa vecka. Nu är det mycket inför midsommar och massa. Nästa vecka, då ska det tjänas pengar..! Kom på innan idag att jag måste gå och fixa till mitt hår! Vet inte riktigt hur jag vill ha det än. Men jag tror att jag vill komma mer åt det blonda hållet eller ha det lite mörkare..? Ett stort frågetecken där. Ska tänkas över. Men.. blond elr mörk, det är frågan.. 


 


Midsommar är nära.

Irrat runt på stan idag. Hittade typ inget som jag ville ha.. Kunde fått åkt till Väla idag, men orkade inte riktigt så tackade nej. Hittade i alla fall en kjol som jag tänkte ha på midsommar men har inte riktigt bestämt mig om det är fint eller inte. Blev ingen klänning som jag ville men jag får väl hoppas att kjol duger det också. Jag vill ha sol på fredag, men det är väl inget direkt man kan förvänta sig, för vi bor ju i Sverige. För det mesta är det ju bra men inte alltid. Ofta regn på midsommar har det varit de senaste åren, det är riktigt tråkigt!!


Duger detta till midsommar?!


Paris

Hittade några roliga kort på ett minneskort som väckte lite minnen. Från när vi var i Paris första gången. Det var ett tag sen nu.
 
På bilden är Johanna och syster Clara.


Eiffeltornet, har du inte varit där så tycker jag du ska ta dig dit!

Chiquita smoothie?

Jag lever, tro det eller ej! Ligger och tar det lungt i soffan för tillfället. ska senare idag försöka ta mig ut på stan och leta efter något som kan duga till midsommarafton. Ska träffa Andreas också när han slutat jobba och försöka hitta en klockan till honom. Hans gick sönder för inte så längesen. Jag vill också ha ny!! Ikväll ska jag och Andreas förhoppningsvis åka till Gus och Cilla för att äta lite god mat. Värsta trevligt brukar det vara så det blir det nog ikväll med.

Är det bara jag som bara måste rusa iväg och leta upp en Chiquita smoothie idag? Har inte smakat den än pga att jag inte hittat den, men idag ska jag leta upp den minsann.

Vi är svenska fans allihopa!

Sverige vann och det känns väldigt bra efter den inte så roliga första halv leken. 2-0 blev det för er som inte kollade på matchen.. Satt faktiskt i min ensamhet och kollade men hade ständig smskontakt med aqndra som kollade på matchen på andra håll. Bra stämning. Det var ju en hel del svenska fans och kollade på matchen in real life. Det vill jag också göra någon gång. Någon som frivilligt följer med?




I morgon ska jag gå på min syster skolavslutning, sen ska jag nog hem en sväng för att sedan åka iväg och jobba en stund. Kvällen spenderas nog med familjen och Andreas. Fatta nästa helg är det midsommarafton, då ska jag till Laholm med folk jag känner väldigt väl och kommer antagligen prata med folk jag aldrig träffat förr. Ska faktiskt bli lite trevligt. Nu kommer min stående fråga, vad ska jag ha på mig?! Kanske ska man köpa en ny typ klänning om vädret tillåter eller ska man rota fram något annat i garderoben. Jag ska nog överlägga detta beslut ett tag. Men det skadar ju inte att spana i affärerna om man hittar något trevligt. God natt

 

Norah Jones

Såg en film på trean för en stund sen, Kärleken checkar in. Värsta bra var den, jag älskar såna filmer verkligen! I filmen var det i alla fall en sjukt bra låt i, som jag dock har hört förut men  som jag måste påminna om att den är väldigt bra.. (Hittade bikinin som jag vill ha på nätet så nu återstår ju att se om det finns i lilla Halmstad..)

Fördriver tiden med att sola.

Känner inte riktigt att bloggen tar riktigt så mycket av min tid som den borde göra. Eller så är det för att jag de senaste dagarna typ inte gjort något vettigt. Det jag fördriver tiden med nu för tiden är väl att ligga på stranden, sola och bada, umgås med alla fantastiska människor som finns i min närhet och äta massa god mat. Inte direkt några speciella happenings. Måste bara berätta att jag har nog blivit lite brun. Fast bara lite. Imorgon ska jag och jobba typ mellan 7.00-11.30, drar sen in till stan för jag ska få en ansiktsbehandling. Så himla skönt. Tänkte springa lite på stan, före eller efter vet jag inte, och försöka hitta en fin bikini. Jag vill ha en klar röd med knyt på trosorna. Finns det?


Förra sommaren..

Sommarlov..

...firar vi med denna bild!


Till alla studenter där ute..!

Kära studenter, om jag skulle ge er ett enda råd inför framtiden, då rekommenderar jag er att använda solskydd.
De många och långsiktiga fördelarna med solskydd har bevisats av duktiga vetenskapsmän medan mina övriga råd saknar någon som helst vetenskaplig grund. Det mesta är taget direkt från mina egna erfarenheter på livets slingrande stig. Så här lyder mina råd:


Njut av din ungdom, eller skit samma, förresten, du kommer ändå inte att förstå fördelarna med att vara ung förräns du är för gammal. Men tro mig, om tjugo år så kommer du att sitta och titta på gamla bilder och minnas; alla de möjligheter du hade och hur fantastiskt snygg du faktiskt var.


Få inte skuldkänslor bara för att du inte vet vad du ska göra med ditt liv.

De mest intressanta personer jag känner hade ingen aning om vad de skulle göra när de var 25 och några av de mest intressanta 50-åringarna jag känner vet det fortfarande inte.

Slösa inte bort tid på avundsjuka för ibland ligger du före, ibland efter. Loppet är långt och i slutet kommer du ändå att vara ensam.


Ref:  Lyssna på Gert-att/hjärtat ibland är det svårt att förstå

Men ta dan som den kommer så visar sig vägen ändå


Oroa dig inte för framtiden, de riktiga problemen i ditt liv kommer nämligen ändå att bli såna som du idag aldrig skulle kunna föreställa dig. Och du, det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke. Lär känna dina föräldrar för du vet aldrig hur länge de finns kvar och var snäll mot dina syskon. De är din bästa länk till det som varit och troligtvis de som kommer att stötta dig bäst när du som mest kommer att behöva det.

Tyck om din kropp. Använd den på alla sätt du kan. Var inte rädd för den eller för vad folk tycker om den. Den är ditt livs bästa verktyg. Läs inte veckotidningar, de får dig bara att känna dig ful.


Ref:  Lyssna på Gert-att/hjärtat ibland är det svårt att förstå

Men ta dan som den kommer så visar sig vägen ändå


Kanske gifter du dig, kanske inte. Kanske får du barn, kanske inte. Kanske skiljer du dig vid 40, kanske dansar du Macarena på ditt Guldbröllop. Oavsett hur det går, så skryt inte men var inte alltför hård mot dig själv heller. Hälften av det du kommer att lyckas med är ren tur och detsamma gäller för alla andra.

Bo i Stockholm minst 1 år men stick innan du blir för dryg.

Bo i Norrland 1 år men dra innan du blir för trög.
Spara alla gamla kärleksbrev - släng alla kontobesked.

Håll inte på för mycket med ditt hår för man sover väldigt dåligt på papiljotter.
Använd tandtråd.
Lär dig acceptera några obestridda sanningar:

Priset stiger, politiker ljuger och du kommer att bli gammal.

Liksom att, en dag så sitter du där och tjabblar om att:

Det var billigare förr, politikerna var ärliga och barnen hade större respekt för sina föräldrar.
Var försiktig med alla råd du får och ha tålamod med de som ger dig dem.

Kom ihåg att råd är en typ av nostalgi - det är som att fiska i slasken efter sånt som hänt, skölja av det och återanvända det som värdefull information.


Kör:  "Nu är skolan slut...vi går ut"

Lyssna på Gert...


Tro mig. Använd solskydd.



// Gert Fylking och mig


STUDENTDAGEN

Sommarlov. Är det inte härligt? Idag tar Halmstad studenten och jag ska åka runt och fira ett par stycken och äta god mat. Först ska vi bara gå och köpa presenterna, lite sent eller?

Igår var jag på stranden, och ack så skönt. Låg där i typ sju timmar. Vattnet var typ iskallt men jag tvingade ner mig där ändå. För det var ganska så varmt.

Grattis alla som tar studenten idag, speciellt till Andreas, Tobias, Evelina & Håkan!!

Shopping med fika

Hemma efter en lång och varm dag. Skolan gick ganska så fort. Hanna och jag fixade till två MVGn och vi är nu ganska nöjda. Som Andreas sa; dina betyg kommer inte att vara att leka med sen. Idrottslektionen, var solig, varmt och svettig. Skulle ju självklart vara ute och spela något konstigt spel där man hade en lång pinne och så hade man.. Ja, lite svårt att förklara och jag glömmer alltid vad det heter. Cyklade sen in till stan med Hanna där bak på pakethållaren och Cristoffer cyklandes bredvid, var inom Kodjos en sväng sen kom vi äntligen in till stan och åt glass i stora lass och de andra fyra åt även hamburgare, tycker inte om det riktigt. Sprang sen hem för att ta en efterlängtad dusch. Återvände ut på stan något fräschare för att träffa mams och springa på stan med henne. HIttade värsta fina linnet som jag tänkte ha på mig imorgon tillsammans med mina nya jeanskjol som jag köpte i lördags. Det blir nog nice får jag hoppas :) Nu sitter jag här med nymålade naglar efter en liten incident med nagellack över typ hela golvet men det fxade sig. Luktar dock nagellacksremover i hela köket. Men det är sånt som händer. Längtar till sista dagen i skolan imorgon och efter det bär det nog av till stranden där det ska jobbas lite på hudfärgen och antagligen spela lite beachvolley och bada. Ser dock fram emot mest att sola. Haha. Andreas kommer nog om en stund också? Tror jag i alla fall. Lägger in lite bilder på mina inköp för dagen här nedan. Puss


Ursäkta bildkvaliten..! Mobilen fick agera det är därför. För er som inte kan urskilja vad det är så är det ett linne, med små blommor och blader i rosa och rött. Denna kommer från BikBok och kostade runt 100-lappen.



Hittade ett par fina skor med på Skopunkten, billigt och bra. Sköna att ha typ till
stranden med funkar även till lite finare tillställningar.

Ska äver påpeka att jag är glad över mig själv, eftersom att jag sa det tidigare i år att jag måste köpa lite färggladare kläder. Och ja, än så länge har jag lyckats.

Strålande tisdag.



Springa på stan med mams ska jag hinna med idag också. Hon sa att hon ville fika så då tyckte hon det skulle bli Espresso hpóuse, så jag får väl offra mig och följa med. Jag vill ah nya skor och typ ett linne som jag kan ha på mid imorgon. Ja, jag får se avd jag kommer hem med sen ikväll. En snabb glass ska jag nog också ta en idag med Hanna coh hem en sväng och se om Andreas fortfarande ligger och sover. Det skulle faktiskt inte förvända mig. han gör ju typ inget annat än sover nu för tiden. Det är hårt att ta studenten, säg.

Sommarlovet närmar sig.

Sista riktigt skoldagen nu i skolan och det känns fantastiskt! Bara en timmes skola imorgon med bara massa prat. Känns riktigt skön. Kunna få göra vad man vill på dagarna och bara leva livet. Händer imorgon?

Tylöhus med massa fina människor!

Dagen är helt underbar och jag älskar min man som just nu är på bal ute i Tylösand. Imorse drog vi ut några stycken till Vilshärad och solade järnet, tog mig ett litet dopp i det blå, det var dock hyfsat kallt! Sen åkte vi hemåt för att fräscha till oss sen drog vi till Tylösand och kollade på alla fina som skulle på bal. Har tyvärr inga bilder just nu, men det kanske kommer någon dag. Helgen har varit väldigt datorbefriad där igenom har det inte blivit så mycket bloggande vilket har lett till lite delade meningar. Har ju därför inte varit så uppdaterad på denna fronten men ack så skönt det har varit utan datorn på ett vis också.

Imorgon börjar jag inte förrän vid elva, fast Andreas lär ju ramla in vid sju som det lät nu. Går till två imorgon i alla fall. Tisdag går jag hela dagen och på onsdag börjar jag halv nio och går en timme i skolan sen har jag äntligen sommarlov. Det känns helt underbart! Jag är glad.


RSS 2.0