dagen ser ut som följer.

Sitter i skolan, väntar på att den sista lektion ska börja. Sen blir det mys fika med Jacob och Vicki. Ingen annan som vill följa med? Ikväll ska jag hem till mamma, träffa massa folk och få massage. puss

tio dagar har snart gått



Imorgon kommer han hem och jag är lycklig

11 september 2001

Det var hemskt, kommer ihåg att det var en tisdag och att det hade hänt något hemskt, förstod inte riktigt vad. Var ju inte så gammal för åtta år sen. Typ 10 år..

Vet att jag är dålig på att blogga, kanske skulle lägga ner den? Fast jag skulle säkert ångra mig efter ett tag. När jag har kommit hem från Spanien ska jag ta tag i detta och så ska Andreas få göra den fin, för sånt kan verkligen inte jag..

Händer i mitt liv nu för tiden då? Jo, just nu sitter jag i skolan och väntar på att personaladministrationen ska börja, det ska komma en personalchef och föreläsa. Förhoppningvis blir det intressant och inte så långdraget eftersom att min buss går typ tjugo minuter innan lektionen slutar. Eller så hoppas jag helt enkelt på att jag har en snäll lärare, som även är min mentor - så det ska nog gå bra.

Just idag så är det två månader kvar till min födelsedag och om 12 dagar kvar tills jag reser till Spanien. Ska bli riktigt skönt att slippa detta väder som det är nu. Att slippa gå upp så himla tidigt på morgonen för att gå till skolan. För att få åka bort och bli lite brun för en gångs skull, att få bara vara och upptäcka nya saker. Har inte riktigt fått kläm på vart det är vi ska, men är typ mot kusten och Alicante hållet..

Vintern är snart här

Nu vill jag ha vinter, riktig kall vinter med mycket snö. Så man måste ta på sig stor och mysig vinterjacka. Har suttit den senaste halvtimmen och spanat jackor, lite svårt att bestämma sig. Åker man till Norrland sen så behövs det ju! Dunjacka ska det i alla fall bli och jag börjar spara från och med idag! Imorgon är jag ledig förresten.

Kulturnatt

Gårdagen var kul. Var inte ens planerat attt vi skulle på Kulturnatten men det var tur att vi var där. Lyssnade på Vincent Vicious och träffade massa kul folk. Tack för gårdagen! Jag och Jacob målade lite med, haha. Kanske inte kan kalla det måla men jag skrev hans namn och han skrev mitt. Typ. Jag var förövrigt hans "dejt" igår.. Eller hans chef trodde det i allafall. Som det kan gå.

hårt.

Varför kommer alla tråkiga/jobbiga saker på en och samma gång?

göteborg

Nu har min mobil dött, tack så mycket säger jag. Får ladda den så fort jag kommer hem. Mina planer för helgen har väldigt plötsligt ändrats till att jag tar tåget till Göteborg halv fem idag. Så när jag har slutat är det bara att rusa hem och packa, måste prata ekonomi med pappa sen med, för den är inte på topp.

Jag är inte så bra på rubriker.



Känner mig helt lämnad. Saknar honom och jag har inte varit utan honom en dag ens, undra hur detta ska sluta?

Idag har jag i alla fall varit i skolan och efter det så träffade jag Linett på stan, mys.. Vi gick och handlade sen så gick vi hela vägen hem till mig och åt mat och tittade lite på tv. Mys, som vanligt. Nu ikväll har det inte hänt så mycket, har gått här och plockat lite och nu har faktiskt Idol börjat, så ska nog gå och sätta mig framför tvn i stället. Ska nog ta mig en liten glass också.

Snart är det slut!

Två lektioner kvar nu. Samhällskunskap och P-A. Ska bli riktigt skönt att sluta! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men hittar väl alltid på något. ska nog se en film, har en i åtanke som jag har sett länge nu men inte riktigt hunnit. Är det någon som inte har något att göra idag så får ni gärna höra av er. :)

Lämnad

Hej allihopa! Nu har Andreas lämnat mig.. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig i tio dagar framöver utan hans närhet. Men jag ska väl göra det bästa av situationen, träffa mycket folk så det inte blir så mycket dötid. Nu sitter jag i skolan i allafall och ska ha lektion om tio minuter. Har lång dag idag, slutar fem. Någon som vill hjälpa mig och städa hemma (hos Andreas) idag? :)


väntar..

Oj, sitter i datorsalen i skolan nu helt ensammen. Det inträffar inte allt för ofta kan jag lova. Väntar på att Andreas ska komma och hämta mig så slipper jag ta bussen in till stan. Vi ska åka hem till hans föräldrar och hämta lite saker sen ska vi hem till mamma och äta mat. Tänkte gå en sväng i skogen också. Dagen hittills har väl inte varit den bästa, lite så där jobbigt halvtrött och inte orkat med så mycket. Kommer snart att ha alldelles för mycket att göra med i och med att vi ska iväg om tre veckor så har lite att arbeta in som man missar. Blir nog inte jättemycket som väl är men det blir ju lite i alla fall som jag gärna vill ha gjort innan vi åker iväg så jag slipper sitta med det där nere.

Usch, tycker inte om skolan datorsal alltid jätte kvav och dålig luft så man får alltid och då menar jag alltid huvudvärk. Dock är den bra om man fryser eftersom att det är så varmt.  En liten parentes till är att jag små gillar min outfit idag även om det kanske bara är jag. Svarta höga chinos med vit t-shirt instoppad. Sjal och Andreas kofta :)

Flytt

Har inte hunnit blogga i helgen för jag har haft fullt upp med Andreas flytt. Det går framåt i lägenheten  nu i alla fall :)

RSS 2.0