Nova scotia duck tolling retriever

          

Checka in underbarnen!! Min mamma vill
ha en sån och det säger jag inte nej till heller!

29/3

Nu har Tommy köpt champagne så en vacker dag ska vi provsmaka :)

uppfattningar..?

Att ens egen uppfattning om olika människor kan ändras så himla fort. jag har ändrat mina uppfattningar både positvit och negativt om människor under bara det senaste dygnet..!

framtid, vad är det?

Råkade hitta hit igen, har inget riktigt intressant att berätta förtillfället men ska väl försöka kunna skriva ner lite vettigt så att ni inte helt läser detta i onödan..! tur att man har nästan hela veckan uppbokad redan.. hmm, kanske inte riktigt men de första tre dagarna antagligen. någon som vill träffa mig så är det bara att säga till så bokar jag in det också :) längesen jag träffade emelie, kanske ska gå och ta en fika med henne i veckan också - detta ska undersökas!
   usch, ser alla människor som är ute och reser och shoppar, solar och bara slipper tråksverige! det vill jag också göra.. längesen jag var i väg och känns som att det kommer ta ett tag innan jag kommer att få åka iväg med..! har ju i alla fall inbokat att jag och cilla ska iväg om två år - man kan väl tänka att två år är ganska långt kvar men hoppas att de inte dröjer allt för länge. hoppas väl att jag kommer iväg innan dess, mamma har pratat om det så jag hoppas hoppas jätte mycket nu!
  vad ska man göra med sitt liv egentligen? just nu vet jag verkligen inte.. tänker alldeles för mycket, ser alldeles för mycket, vill alldeles för mycket.. men ska försöka ta mig en riktig funderare, satsa på skolan och få bästa betyg så jag i alla fall har en bra grund till min framtid. ut och resa står väl på var och varannans "måste göra lista" och har nog kommit gfram till att det göra det nog även på mig. för tänk så mycket det finns utanför sverige men även på alla turistmål. åk till en liten mindre by därifrån och du ser antaglien något helt annat än själva hotellet och dess omivningar..  
   nej, nu har jag suttit med det här inlägget lite för länge kanske.. ha det så bra, bättre än mig i alla fall! vilken antagligen inte är så svårt..! <3 till dig,


dagen efter..

Gomorron alla glada, jag är i alla fall pigg och glad! :) sitter här hos honom och väntar på att han ska vakna, så osocial jag är.. gårkvällen berättar jag inget om men det var kuul i alla fall. snart ska jag hem till mor och lägga mig och sova en stund, sen blir det god mat - det var läskigt längesen jag åt hennes hemlagade mat.. får börja skärpa mig lite nu och träffa henne lite mer.. nej, jag har fått två sms nu som jag ska gå och läsa!
ciao

soool

Att vara ensam hemma kan efter ett tag bli ganska långtråkigt. väldigt skönt att solen skiner i alla fall, längtar ihjäl mig till värmen kommer på riktigt..! läste lite innan inför provet på tisdag, inte så himla svårt när ma läser det i boken men det kan säkert bli svårt för det ändå. man kan ju itne säga att prov är min starka sida här i livet. nej, ska gå ut och sätta mig i solen igen :) om jag inte skriver mer idag så ha en toppen kväll - det ska jag ha i alla fall! ^^


23.14

Förtillfället är jag lite osocial och sitter och skriver blogg i stället för att kolla på Repmånad - tycker verkligen om den filmen så himla dålig den är, förstår mig inte så sån humor.. ojoj, ändå har jag hunnit med ganska mycket idag, filmat en himla massa det var väl typ inget som var seriöst men ändå.. fikade på vattenporten med syster och jacob medans dom andra filmade med sina himla nerdssaker x) ja, jag säger då det.! 
    brist på fantasi och vad jag mer ska skriva så kan jag väl berätta att jag och jacob och fönstershoppade, det finns mycket fint som man vill ha. ja, man får väl ta och skaffa sig ett bra betalt jobb så man kan köpa allt man vill ha :) hahaha, om jag inte har sagt det tidigare så kan jag berätta det att jag sökte sommarjobb på hotel tylösand för någon vecka sen, hoppas väldigt mycket på att jag får det men man ska väl aldrig hoppas på för mycket.. 
   puss & gonatt


under uppbyggnad..

Ni som brukar vara inne här ofta kanske ser att det har blivit lite nya uppdateringar i layouten som min händige man har fixat till mig ^^ ja, fast helt klart är det väl inte men det är väl i alla fall på god väg..
   har typ inte hunnit med att skriva alls mycket idag - detta är ju typd et första inlägget vilket känns lite så där men det är sådant man får ta ibland.. har varit och jobbat lite idag så har väl gjort lite mer nytta än att typ sitta framför datorn hela dagen, dock så fixade jag en prislista via datorn när jag jobbade men det räknas inte riktigt tycker jag (a)..
     nu ska jag väl försöka sova, blivit lite dåligt med det på sistone, kanske ska bli ändring på det snart!! morgondagen ser ut som följade eller rättare sagt det är detta som jag tror att jag sak hinna med..
- filma med tobias & anton
- fika med bla jacob
- ringa till en himlans massa folk
- komma hem till min mor och få koppla av

     så nu sitter man här i sin säng och skriver blogg som dom senaste kvällarna men det är väl så man gör nu för tiden.. skriver blogg i stället för att skriva i en bok.. tycker själv att det är ganska så mycket smidigare eftersom att det blir jobbigt efter ett tag att skriva för hand, hahhaha.
     nedan följer en väldigt nice bild som vi tog när vi avr på stranden i söndags, cilla kom med idén att skriva och rasmus var inte sen att fotografera.. så ta med dig det ikväll och resten av ditt liv 
 

- JESUS ÄLSKAR DIG!


image13


är det bara jag?

Att var och varannan bloggar nu för tiden har väl ingen missat, eller? jag vet inte riktigt vad jag tycker om det heller.. visst det kanske är en liten fluga nu men ändå? jag säger inte att min blogg är jätte intressant för det finns ju dom som är mer intressanta men det finns ju verkligen dom som är helt meningslösa också.. att det är vissa som skaffar blogg för att vara inne och att man ska passa in och ha något att prata om. tänkte det när jag bytte från att hänga på bdb från lunar (vilket var ett tag sen) då var det verkligen som ett stort byte mellan dom ställerna, för man märker ju på folk hur dom är från vilket ställe dom hänger på.. visst jag ska inte dra alla över en kant och jag säger inte att jag inte själv har lunar men ändå det är stor skillnad. undra vad nästa stora fluga blir, om det blir någon vill säga men det borde ju komma något nytt.. för vi vill ju förändras och hitta nya saker att upptäcka och utforska hela tiden..

tänk bara på hur youtube har växt bara dom senaste månaderna. att typ alla hänger där minst en gång om dagen och att alla har väl något favorit klipp. ja, det jag vill säga med detta är väl att vi förändras, vi utvecklas och vill ha mer och mer hela tiden.. vårt ha behov tar aldrig slut. men någonstans så måste det ju ta slut.. eller? nej, jag hoppas väl att jag har väckt några tankar hos er som läser detta och att ni kanske kommenterar och tycker till..?


25mars

Oj, idag har jag hunnit med massa känns det som, har alltså blivit en lyckad dag.. sprang på en gamla konfakompis på stan så himla längesen jag träffade henne snart ett år sedan tror jag.. sen så fyndade jag en riktigt fin rosa skjorta på hm och ett nice armband på wedins :) äkta nöjd är jag!

image9

hmm, ska nog försöka att hinna med att gå till optikern sen med om min pappa kommer hem någon gång.. det där med synfel och glasögon har jag på bara några få dagar fått en helt annat syn på och det är många delade meningar om den punkten. fika har jag inte fått göra idag fast att jag planderade det, men det får väl bli imorgon i stället.. det är hyfsat mysigt att sitta och fika på morfars - älskar det stället.. har ni inte varit där så är det verkligen värt ett besök!
    och nu ska jag försöka läsa mig igenom det som jag ska ha prov i nästa vecka, dock är det lite intressant det där med träningslärans grunder och styrka och sånt så det får väl duga.. måste börja simma igen, var ett tag sen jag gjorde det men vadå man rör ju på sig och med tanke på beach -08 så borde man ju skärpa sg ordentligt! solade innan med, med tanke på att vi ska bada snart med skolan så var nog det bästa jag kunde göra för att inte avskräcka de andra i min klass.. / s a

   


hockey?

Insåg för en stund sen att det var ju inte anna pihl ikväll :/ men men nu har han kommit i alla fall kommit hit så det spelar inte så stor roll längre.. min far har just för tillfället belägrat tvn med hockey, har inte riktigt förstått tjusningen med det där.. trots att två av mina kusiner och en utav deras pappa har varit involverade i hockey så har jag inte riktigt förstått.. fotboll där emot är mycket mer intressant, såg ett reportage om HBK innan på Halmstads tv - riktigt kass kanal förövrigt.. <3


lov

image8
H
alv ett vaknade man idag, ganska skönt efter att de senaste nätterna inte sovit så där överdrivet mycket.. har dock inte fått så mycket uträtt idag, var i oskis en sväng och hämtade min säng så nu har jag säng som är över två meter bred - ja, man ska ju inte klaga i alla fall..! just nu vill jag ha en himla massa pengar som jag kan spendera på bäde den ena och det andra skulle lätta på mitt sug som jag har.. hallå, det är ju snart vår och sommar vem vill inte ha nya grejor då liksom?! visst det vill man väl egentligen ha hela tiden men just nu när det börjar bli ljusar och mycket roligare att leva så måste man ju uppdatera sig. eller? 
      årets påsklov skulle lika gärna kunnat vara ett sportlov om man ser till vädret alltså, visst man ska väl vara glad att det nu äntligen har kommit snö, men denn ska ju komma i januari inte i slutet av mars.. bilden ovanför tog jag igår typ precis innan det började regna trodde att våren var på väg men tittade väl för lite på väderleksrapporterna :/ 
      ja, snart är väl förhoppningsvis sommaren här och måste nog börja tänka på beach -08 nu, usch ja.. men man mår ju förhoppningsvis bättre av att träna lite och att äta sundare.. nej, om man skulle lägga ner skrivandet för denna gången och sätta sig framför tvn i stället, kanske inte jätte mycket bättre men det är ju anna pihl snart och det kan man ju inte missa..!
god bless

FEL

Påskdagen idag ja.. hmm, har hunnit med ganska mycket både idag och sen jag skrev här senast.. gick upp alldeles förtidigt idag med tanke på när jag kom hem. dansade iväg till kyrkis i alla fall och träffade där alla sköna människor som vanligt :) sen så bar det hemåt för att sedan gå att inhandla lite mat och annat tjafs på hemtex och clas ohlsson.. usch, skulle inte gått in till stan och hem igen fick värsta skoskaven och hela kittet inte så himla roligt om ni skulle fråga mig. jaja, väl hemma och tryckt i sig mat så var bilen framkörd för vi skulle ta en tripp till stranden, mysigt som attan med dom bästa människorna och solen som skiner och allt var bara på topp :) posa framför kameran gjorde man väl också ett par gånger.. gick hela vägen från grötvik och bort till handikappbadet - johan tyckte vi var dumma som gick så långt men vadå, så långt är det ju faktiskt inte!? besökte östra stranden också, värsta mys där med och massa dumma upptåg som vanligt men det hör väl till, alltid ska man vara med om något nytt..!

             kvällen spenderades hemma hos rasmus som firade sin födelsedag, trevligt trevligt var det allt! såg någon konstig film med, orkade typ inte se slutet så satt och snacnkade skit iställer.. berättade om mitt och cillas lilla äventyr igår kväll och lite så. man kan ju säga att vi blev aningens rädda när john spökade lite..

             nu ska jag nog faktiskt stänga igen denna dumburken så att jag kan få mig lite sömn i natt, ska sova sjukt länge imorgon, tycker nog att jag har förtjänat det idag. och som vanligt så har jag ont i huvudet så ska nog ta med min far till optikern på tisdag så jag får reda om det beror på det eller något annat.. skulle nog faktiskt vilja ha ett par glasögon vet dock inte riktigt om jag passar i det men det går väl alltid att ändra på..

            förresten, vad är det för ett himla skitväder vi har fått?! värsta snöstormen ju!! suck, att vädret och ens humör kan skifta så mycket på bara några timmar.. jag vill ju ha sommar & sol!!
god natt


det är sommar för mig..

image7
(hittade ingen bättre bild)

såg denna bion igår, är nog faktiskt inget att rekommendera :/ med tanke på att jag och cilla satt och pratade typ konstant hade halvt slagsmål och fick gustav att skratta ordentligt ett par gånger så kan man nog säga att varken hon eller jag tycker den var särskilt bra.. det var en nisse som satt framför oss som sa till ex antal gånger att vi skulle vara tysta - dock hörde vi bara det en gång så det var väl lite lagom pinsamt.. hahah.. mycket folk var det i alla fall igår och det var kul ^^ en salig blandning, stackars människor som behöver umgås med oss x)

träffade emelie idag - hon hade skadat sig lite kan man väl säga..
usch usch, inte roligt det där med kryckor heller..
jacob råkade jag också springa in i, han gick på stan med sin mamma..
lite roligt att träffa honom var ju typ två veckor sen jag såg honom så det var på tiden tycker jag, en himla massa sms gör en inte mycket gladare om man inte träffas på riktigt..

påskafton är det ju idag med men är det någon mer än jag som verkligen inte känner några påskvibbar alls elller?! jag vill ha värmebölja så det står härliga till! jag vill ha solsken och massa bruna människor!! jag vill ha sommar då nästan inga bekymmer finns, man tar dagen som den kommer och man är alltid på topp ^^ när gullbranna gården är fylld med massa roligt folk som man inte sett på länge, vara uppe halva natten bara för att och sitta på en filt i vilshärad med sin bästa vän vid sin sida snacka skit och äta chips det är verkligen sommar för mig! 

så här i efterhand när jag har skrivit det här så lät det jätte mycket som björn gustavsson, men så får det väl bli.. något att rekommendera på youtube.com så är det när just björn gustavsson är på the voice och morgonpratar och berättar om när han blev avslängd från en swebus-buss.. sevärd säger jag bara!

nej, nu ska jag kanske träffa jacob hoppas väl att cilla trillar in här
snart och att vi kanske åker en sväng till laholm..  
pusskram

3.

image5
fick en sån här liten godbit idag ^^ happy

vill att allt ska bli som förr..

utan dig blir hösten för alltid kvar
utan dig blir frågor aldrig svar
utan dig

dumt

Hoppas att jag lyckades.. hade svenska prov med ordklasser nu, kändes bra när jag gick därifrån men nu efter fem minuter så börjar jag att tvivla.. måste ju få bra på detta provet så att jag kmr någonvart med mina betyg..!
 

det känns just nu väldigt mycket som att jag inte kommer att få träffa dig idag - något som jag har sett framemot sen i helgen, du slutar ju om typ lång tid och sen ska jag iväg och filma så det skiter väl sig antagligen.. fast det har det ju alltid gjort så det är väl bara att acceptera, fast det är väldigt svårt när jag vet hur allt ligger till.. filma var det ja - tobias ville ha med mig i sin film, fast nu vet jag inte om jag vill vara med längre när jag vet vad det innebär, men det är väl bara ta djupt andetag och se glad ut.. brukar ju fungera i de flesta situationer :/ life sucks ! slipper väl kanske att åka buss hem idag eftersom att tobias skulle hämta mig i skolan - får alltså se något positivt i det hela..


hamnade på morfars igår med.. jag höll jacob och hammarberg sällskap så gott jag kunde, var egentligen meningen att jag skulle pluggat igår men satt och snackade skit om allt och alla i stället vilket var mycket roligare! dom är två små trevliga prickar dom där ^^

HOPPAS HOPPAS!!
<3

problem

Just nu får jag mer eller mindre damp på SF, hmm..
varför kan jag inte boka biljetter till Iskariot tills på fredag,
den kan väl inte ha slutat att gå än?! :o

image4
 

or not!

Varför ska livet vara så himla komplicerat?! pallar inte med det längre.. även om det är jag som gör så det blir dumt så är det ändå jobbigt :/ life goes on, hoppas jag på iaf...
       dagens citat går iaf till tobias elmebergen, typ det första han sa till mig när han såg mig; "varför ser du ut som en hollywoodtjej?"  jag direkt bara - VA?! skulle inte tro det..!  idag ska jag boka 15 biljetter x) mobbat eller vad?


sol

Idag så snöade det ju inte iaf när man vaknade vilket var till min glädje :) usch, idag så måste jag och hanna skriva en rapport som vi måste lämna in imorgon, lite sen i starten kanske? bio på fredag, någon som vill följa med? hmm... måste komma ihåg att boka biljetterna iaf!! puss


vad är det bra för?!

Vaknade av en väldigt god natts sömn, gick upp ur sängen och tittade ut genom fönstret.. trodde jag seriöst skulle gå i taket!! vad är detta för skit väder som sverige bjuder på idag. köpte ju ett par fina solglasögon igår jag ville använda idag men icke sa nicke..! jag vill överallt annat nu har somma och sol. fast vår och sol skulle oxå funka. vill i alla fall inte ha snö nu, suck..

började dagen men en stunds engelska och därefter utvecklingssamtal.kan inte förstå varför mina utvecklingssamtal alltid låter likadant, det är väl egentligen positivt men ändå. "ja, hon sköter sig jättebra och har ju nästa högsta betyg i alla ämnen, jättebra närvaro osv.. "  hahah, ja vissa har det ju bättre än andra :)
ska bara spendera en timme till i skolan, sen ska jag hem. ska hinna med att både träffa emelie och andreas idag. fatta mycket jag och emelie har att tala ut om ^^ hihi, det är verkligen på tiden att vi träffas!

blev dock inget från monki i helgen, fick bli rutan, Å city och h&m i stället.. fick duga för denna gången, men jag lovar göteborg - jag kommer tillbaka! :)

" keep up the good work! "


lycka

Var bara tvungen att berätta också att imorgon så väntar stan ^^
ska besöka all boutiques som inte finns hemma och
jag vet minst en som är lite avundsjuk på att jag antagligen
kommer att komma hem med en monkipåse <3


image3

lördag i göteborg

Ojsan, nu har jag också hittat hit.. hoppas väl i alla fall att det är några som står ut med mitt tjat och tycker det är lite roligt att läsa.. sitter för tillfället i Göteborg ensammen i Cllas lägenhet och väntar på att klockan ska bli två, då hon slutar jobba. igår var det mycket mys och ett väldans plingande i våra mobilen, hmm.. tur att det finns några som tycker om oss som tur är! dagens ska jag spendera tillsammans med cilla, kanske ska gå och kolla på älgarna sen, hahah som om man inte har sett några innan liksom.. ikväll är det ju singincontest (som Tobias uttryckte det) och då vi får dricka våra efterlängtade jordgubbsdrinkar :) drinkmixarna kommer nog också gå åt.
             nu ska jag återgå till tvtittandet borde nog läsa lite inför ordklassprovet på torsdag som jag måste klara mig igenom med minst ett vg för att kunna höja mitt bajsbetyg i svenska..

take care*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0